ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Folyamatkivételek felvétele vagy szerkesztése

Ezen a párbeszédpanelen felvehet olyan folyamatokat, amelyek ki vannak zárva a keresőmotorból. A Folyamatkivételek funkció elősegíti az esetleges ütközések kockázatának minimalizálását, és fokozza a kizárt alkalmazások teljesítményét, ami pozitív hatással van az operációs rendszer általános teljesítményére és stabilitására. Egy folyamat/alkalmazás kizárása a végrehajtható fájljának (.exe) kizárását jelenti.


example

Kiválaszthatja a kivételként felvenni kívánt alkalmazás elérési útvonalát a ... ikonra kattintva (például C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). NE gépelje be az alkalmazás nevét.
Amint hozzáadja az .exe fájlt a kivételekhez, az ESET NOD32 Antivirus leállítja az adott folyamat felügyeletét, és nem ellenőrzi a folyamat által végrehajtott fájlműveleteket.


important

Ha nem használja a tallózási funkciót a végrehajtható fájl kiválasztásakor, akkor manuálisan kell megadnia a teljes elérési útvonalát. Ha nem így jár el, akkor nem fog megfelelően működni a kivétel, és a Behatolásmegelőző rendszer hibákat jelezhet.

Szerkesztheti is a meglévő folyamatokat, illetve törölhet folyamatokat a kivételek közül.