ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Ingyenes ESET-licenckulcs

Az ESET NOD32 Antivirus teljes licence nem ingyenes.

Az ESET-licenckulcs betűk és számok egyedi sorozata, amelyet az ESET biztosít annak érdekében, hogy az ESET NOD32 Antivirus legálisan használható legyen a Végfelhasználói licencszerződéssel összhangban. Minden Végfelhasználó csak abban a mértékben jogosult használni a Licenckulcsot, amennyi joga van használni az ESET NOD32 Antivirus terméket az ESET által biztosított licencek számának alapján. A Licenckulcs bizalmas jellegű, és nem osztható meg. Megoszthatók azonban a licencegységek a ESET HOME segítségével.

Vannak olyan források az interneten, ahol esetlegesen hozzá lehet jutni „ingyenes” ESET-licenckulcsokhoz, de vegye figyelembe:

Ha rákattint egy „Ingyenes ESET-licenckulcs” feliratú hirdetésre, akkor előfordulhat, hogy illetéktelenül hozzáférnek a számítógépéhez vagy eszközéhez, és kártevővel fertőzik meg. Kártevő rejtőzhet a nem hivatalos webes anyagokban (például videókban), olyan webhelyeken, ahol azt hirdetik, hogy a felhasználó pénzt kereshet a webhely meglátogatásával stb. Rendszerint ezek mind csapdák.

Az ESET le tudja tiltani a kalózlicenceket, és ezt meg is teszi.

A kalózlicenckulcs használata nem áll összhangban a Végfelhasználói licencszerződéssel, amelyet el kell fogadnia az ESET NOD32 Antivirus telepítéséhez.

Kizárólag hivatalos csatornákon keresztül vásároljon ESET-licencet, például a www.eset.com webhelyen, illetve ESET-forgalmazóktól vagy -viszonteladóktól (ne vásároljon licencet nem hivatalos, külső fél által működtetett webhelyen – például eBay –, illetve megosztott licencet külső féltől).

Az ESET NOD32 Antivirus ingyenesen letölthető, viszont érvényes ESET-licenckulcs szükséges a telepítés során történő aktiválásához (letöltheti és telepítheti, de aktiválás nélkül nem fog működni).

Ne ossza meg licencét az interneten és közösségi oldalakon (továbbadhatják).

Tudásbáziscikkünk ismerteti, hogyan ismerhetők fel az ESET-kalózlicencek, és hogyan tehet róluk bejelentést.


Ha bizonytalan abban, hogy megvásároljon-e egy ESET biztonsági terméket, használhatja a próbaverzióját is egy ideig:

1.Aktiválja az ESET NOD32 Antivirus terméket egy ingyenes próbaverzió-licenccel

2.Vegyen részt az ESET BÉTA Programban

3.Telepítse az ESET Mobile Security terméket (freemium), ha androidos mobileszközt használ.

Engedményért/a licenc meghosszabbításához újítsa meg az ESET-terméket.