Tuoteaktivointi

Tuotteesi aktivointiin on monia eri tapoja. Tietyn aktivointivaihtoehdon käytettävyys aktivointi-ikkunassa saattaa vaihdella maan sekä jakelutavan (CD/DVD, ESETin Web-sivu jne.) mukaan.

Jos olet ostanut tuotteen liikkeestä tai saanut sähköpostin, jossa on käyttöoikeustiedot, voit aktivoida tuotteen valitsemalla Käytä ostettua käyttöoikeusavainta. Aktivoinnin onnistuminen edellyttää käyttöoikeusavaimen antamista. Käyttöoikeusavain – Ainutlaatuinen merkkijono muodossa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, jota käytetään käyttöoikeuden omistajan tunnistamiseen ja käyttöoikeuden aktivoimiseen. Käyttöoikeusavain sijaitsee yleensä tuotepakkauksen sisällä tai takana.

Kun olet valinnut Käytä ESET HOME-tiliä -vaihtoehdon, sinua pyydetään kirjautumaan ESET HOME-tilillesi.

Jos haluat arvioida tuotteen ESET NOD32 Antivirus ennen sen ostamista, valitse Ilmainen kokeilukäyttöoikeus. Aktivoi ESET NOD32 Antivirus määräajaksi kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja maasi. Kokeilukäyttöoikeus lähetetään sähköpostitse. Yksi asiakas voi aktivoida kokeilukäyttöoikeuden vain kerran.

Jos sinulla ei ole käyttöoikeutta ja haluat ostaa sen, valitse Osta lisenssi. Tämä ohjaa sinut uudelleen paikallisen ESET-jälleenmyyjän sivustoon. ESETin Windows Home -tuotteiden täysiä käyttöoikeuksia ei saa ilmaiseksi.

Voit vaihtaa tuotteen käyttöoikeuden milloin tahansa. Valitse ohjelman pääikkunassa Ohje ja tuki > Vaihda käyttöoikeutta. Näet julkisen käyttöoikeustunnuksen, jolla ESET-tuki tunnistaa käyttöoikeutesi.

MONITOR_RED Epäonnistuiko tuoteaktivointi?

ACTIVATION