Ilmainen ESET-käyttöoikeusavain

Ohjelman ESET NOD32 Antivirus täysi käyttöoikeus ei ole ilmainen.

ESETin käyttöoikeusavain on ESETin toimittama yksilöllinen kirjainten ja numeroiden jono, jolla ESET NOD32 Antivirus on laillisesti käytettävissä käyttöoikeussopimuksen mukaisesti. Jokainen loppukäyttäjä voi käyttää käyttöoikeusavainta vain siinä laajuudessa, jossa tuotetta ESET NOD32 Antivirus voidaan käyttää ESETin myöntämien käyttöoikeuksien määrän mukaan. Käyttöoikeusavain on luottamuksellinen, eikä sitä voi jakaa. Voit kuitenkn jakaa käyttöoikeuden paikkoja käyttämällä ESET HOME.

Internetissä on lähteitä, joista saattaa saada "ilmaisia" ESET-käyttöoikeusavaimia. Kannattaa kuitenkin muistaa seuraavaa:

Ilmaista ESET-käyttöoikeutta tarjoavan mainoksen napsauttaminen saattaa vaarantaa tietokoneesi tai laitteesi ja johtaa haittaohjelmatartuntaan. Haittaohjelmia voidaan piilottaa epäviralliseen sosiaalisessa mediassa jaettavaan sisältöön (esim. videoihin), näyttömainoksilla ansaitseville sivustoille yms. Yleensä nämä ovat ansoja.

ESET poistaa piraattikäyttöoikeudet käytöstä.

Piratoitu käyttöoikeusavain ei ole käyttöoikeussopimuksen mukainen. Tuotteen ESET NOD32 Antivirus asentaminen edellyttää sopimuksen asentamista.

Osta ESET-käyttöoikeuksia vain virallisilta myyntikanavilta, kuten osoitteesta www.eset.com, ESET-jakelijoilta tai -jälleenmyyjiltä (älä osta käyttöoikeuksia epävirallisilta kolmansien osapuolten sivustoilta, kuten eBay, tai jaettuja käyttöoikeuksia kolmansilta osapuolilta).

Voit ladata tuotteen ESET NOD32 Antivirus ilmaiseksi, mutta sen aktivoiminen asennuksen aikana edellyttää voimassa olevaa käyttöoikeusavainta (voit ladata ja asentaa ohjelman, mutta se ei toimi ilman aktivointia).

Älä jaa käyttöoikeuttasi Internetissä tai sosiaalisessa mediassa (se saattaa levitä).

Ohjeet piratoidun ESET-käyttöoikeuden tunnistamiseen ja raportointiin löytyvät tietopankkimme artikkelista.

Jos et ole varma, haluatko ostaa jonkin ESET-tietoturvatuotteen, voit käyttää kokeiluversiota apuna ostopäätöksessä:

1.Aktivoi ESET NOD32 Antivirus ilmaisella kokeilukäyttöoikeudella

2.Osallistu ESETin beetaohjelmaan

3.Asenna ESET Mobile Security, jos käytät Android-mobiililaitetta. Kyseessä on ilmainen freemium-ohjelma.

Jos haluat saada alennuksen / jatkaa käyttöoikeuttasi, uudista ESET-tilauksesi.