Registrerede enheder

Klik på knappen Udfyld for at få et overblik over alle enheder, der i øjeblikket er tilsluttet, med oplysninger om: enhedstype, forhandler af enheden, model- og serienummer (hvis det findes).

Vælg en enhed på listen over registrerede enheder, og klik på OK for at tilføje en enhedskontrolregel med foruddefinerede oplysninger (alle indstillinger kan justeres).

Enheder i tilstand med lav effekt (dvaletilstand) er markeret med et advarselsikon important. Sådan aktiverer du knappen OK og tilføjer en regel for denne enhed:

Tilslut enheden igen

Brug enheden (start f.eks. appen Kamera i Windows for at aktivere et webcam)