ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

ESSENTIAL SECURITY

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus repræsenterer en ny fremgangsmåde til ægte integreret computersikkerhed. Den seneste version af ESET LiveGrid®-scanningsprogrammet kombineret med vores tilpassede firewall og antispammoduler er hurtig og præcis, så computerens sikkerhed bevares.Resultatet er et intelligent system, der hele tiden er på vagt over for angreb og skadelig software, der kan bringe din computer i fare.

ESET NOD32 Antivirus er en komplet sikkerhedsløsning, der kombinerer maksimal beskyttelse og minimal systemplads. Vores avancerede teknologier bruger kunstig intelligens til at forhindre infiltrering af virusser, spyware, trojanske heste, orme, adware, rodsæt og andre trusler uden at sænke systemydelsen eller afbryde computeren.

Funktioner og fordele

Brugerflade med nyt design

Brugerfladen i denne version har fået et helt nyt design og er blevet forenklet på baggrund af resultater af brugstest. Alle ord og meddelelser på brugerfladen er nøje gennemgået, og brugerfladen understøtter nu højre mod venstre-sprog, f.eks. hebraisk og arabisk. Onlinehjælp er nu integreret i ESET NOD32 Antivirus og tilbyder dynamisk opdateret supportindhold.

Mørk tilstand

En udvidelse, der hjælper dig med hurtigt at skifte skærmens tema til et mørkt tema. Du kan vælge dit foretrukne farveskema i Brugerfladeelementer.

Antivirus og antispyware

Registrerer proaktivt og renser mere kendte og ukendte virusser, orme, trojanske heste og rootkit. Avanceret heuristik markerer selv aldrig tidligere set malware, så du beskyttes mod ukendte trusler og neutraliserer dem, før de kan gøre skade. Internetbeskyttelse og Anti-Phishing fungerer ved at overvåge kommunikation mellem webbrowsere og fjernservere (herunder SSL). Beskyttelse af e-mailklienter kontrollerer den e-mailkommunikation, der modtages gennem POP3(S)- og IMAP(S)-protokoller.

Regelmæssige opdateringer

Ved at foretage en regelmæssig opdatering af registreringsprogrammet (tidligere kaldet "virussignaturdatabasen") og programmodulerne opnår du det maksimale sikkerhedsniveau på computeren.

ESET LiveGrid®
(Cloud-drevet omdømme)

Du kan kontrollere omdømmet af kørende processer og filer direkte fra ESET NOD32 Antivirus.

Enhedskontrol

Scanner automatisk alle USB-flash-drev, hukommelseskort og cd'er/dvd'er. Blokerer flytbare medier baseret på medietype, producent, størrelse og andre attributter.

HIPS-funktionalitet

Du kan foretage en mere detaljeret tilpasning af systemets funktionsmåde. Angiv regler for systemregistreringsdatabasen, aktive processer og programmer, og finindstil din sikkerhedsplacering.

Spiltilstand

Udsætter alle pop op-vinduer, opdateringer eller andre systemintensive aktiviteter for at bevare systemressourcer til spil og andre fuldskærmsaktiviteter.

En licens skal være aktiv, for at funktionerne i ESET NOD32 Antivirus skal kunne køre. Det anbefales, at du fornyer licensen flere uger, før licensen til ESET NOD32 Antivirus udløber.