Онлайн помощ на ESET

Търсене Български
Изберете темата

ESSENTIAL SECURITY

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus представлява нов подход към напълно интегрирана защита на компютъра. Най-новата версия на системата за сканиране ESET LiveGrid® използва скорост и прецизност, за да поддържа компютъра ви в безопасност. Резултатът е интелигентна система, която постоянно следи за атаки и злонамерен софтуер, които може да заплашват компютъра.

ESET NOD32 Antivirus е пълно решение за защита, което комбинира максимална защита и минимално натоварване на системата. Нашите модерни технологии използват изкуствен интелект за предотвратяване на проникване от вируси, шпионски софтуер, троянски коне, червеи, рекламен софтуер, руткитове и други заплахи, без да влошават производителността или да нарушават работата на компютъра.

Функции и ползи

Нов потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс в тази версия е значително променен и опростен въз основа на резултати от тестването на използваемостта. Всички фрази и известия в графичния потребителски интерфейс бяха внимателно ревизирани и интерфейсът вече предоставя поддръжка за езици с писане от дясно наляво, като например иврит и арабски. Онлайн помощта вече е интегрирана в ESET NOD32 Antivirus и предлага динамично обновявано съдържание за поддръжка.

Тъмен режим

Разширение, което ви помага бързо да превключите екрана на тъмна тема. Можете да изберете предпочитаната от вас цветова схема в Елементи на потребителския интерфейс.

Защитата от вируси и шпионски софтуер

Съвременен начин за откриване и почистване на повечето известни и неизвестни вируси, червеи, троянски коне и комплекти за пълен достъп. Разширени евристични методи обозначават дори непознат до момента злонамерен софтуер, като така ви защитават от непознати заплахи и ги неутрализират, преди да са навредили. Защита на уеб достъпа и останалите защити работят, като проследяват комуникацията между уеб браузъри и отдалечени сървъри (включително SSL). „Защита на имейл клиенти“ предоставя контрол на имейл съобщенията, получени чрез POP3(S) и IMAP(S) протоколи.

Редовно обновяване

Редовното обновяване на системата за откриване (по-рано известна като "база данни със сигнатури за вируси") и модулите на програмата е най-добрият начин да осигурите максимално ниво на защита на вашия компютър.

ESET LiveGrid®
(Репутация в облака)

Вие можете да проверявате репутацията на изпълняваните процеси и файлове директно от ESET NOD32 Antivirus.

Управление на устройства

Автоматично сканира всички USB флаш устройства, карти с памет и CD/DVD дискове. Блокира преносими носители въз основа на типа носител, производителя, размера и други атрибути.

HIPS функционалност

Може да персонализирате по-подробно поведението на системата; да задавате правила за системния регистър, активните процеси и програми и да настройвате прецизно позицията на защитата.

Режим за геймъри

Отлага всички изскачащи прозорци, обновявания или други дейности, използващи системата интензивно, за да се запазят системните ресурси за игри и други дейности на цял екран.

Даден лиценз трябва да е активен, за да е възможна работата с функциите на ESET NOD32 Antivirus. Препоръчително е да подновите лиценза си няколко седмици, преди лицензът за ESET NOD32 Antivirus да изтече.