ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus reprezintă o nouă abordare a securității cu adevărat integrate a computerului. Cea mai recentă versiune a motorului de scanare ESET LiveGrid® utilizează viteza și precizia pentru menținerea computerului dvs. în siguranță. Rezultatul este un sistem inteligent aflat mereu în alertă pentru prevenirea atacurilor și a software-ului dăunător care v-ar putea pune computerul în pericol.

ESET NOD32 Antivirus reprezintă o soluție de securitate completă care combină protecția maximă cu efecte minime asupra sistemului. Tehnologiile noastre avansate utilizează inteligența artificială pentru a preveni infiltrarea virușilor, programelor spyware, cailor troieni, viermilor, programelor adware, rootkiturilor și altor amenințări fără a afecta performanța sistemului sau a computerului.

Caracteristici și avantaje

Interfață de utilizator reproiectată

Interfața de utilizator din această versiune a fost reproiectată și simplificată semnificativ pe baza rezultatelor testelor privind gradul de utilizare. Toate textele și notificările din interfața grafică a utilizatorului au fost examinate cu atenție, iar acum interfața acceptă limbi cu scriere/citire de la dreapta la stânga, cum ar fi ebraica și araba. Ajutorul online este acum integrat în ESET NOD32 Antivirus și oferă conținut privind asistența actualizat în mod dinamic.

Antivirus și antispyware

Detectează și curăță în mod proactiv viruși, viermi, troieni și rootkit-uri – atât versiuni cunoscute cât și neclasificate. Tehnologia Euristică avansată semnalizează chiar și programele malware nemaiîntâlnite, protejându-vă împotriva amenințărilor necunoscute și neutralizându-le înainte ca acestea să poată provoca daune. Modulele Protecție acces Web și Protecție Anti-Phishing funcționează prin monitorizarea comunicării dintre browserele Web și serverele la distanță (inclusiv SSL). Modulul Protecție client de email oferă controlul asupra comunicărilor prin email primite prin protocoale POP3(S) și IMAP(S).

Actualizări regulate

Actualizarea regulată a motorului de detecție (cunoscută anterior sub denumirea de „bază de semnături virale”) și a modulelor de program este cel mai bun mod de a asigura nivelul maxim de securitate pe computer.

ESET LiveGrid®
(Nivel de reputație cloud-powered)

Puteți verifica reputația proceselor și fișierelor în execuție direct din ESET NOD32 Antivirus.

Control dispozitiv

Scanează automat toate unitățile flash USB, cardurile de memorie și CD-urile/DVD-urile. Blochează unitățile media portabile în funcție de tipul acestora, de producător, de dimensiune și de alte atribute.

Funcționalitate HIPS

Puteți particulariza mai detaliat comportamentul sistemului; specificați reguli pentru registry-ul de sistem, activați procese și programe și efectuați reglajul fin al nivelului de securitate.

Mod Gamer

Amână toate ferestrele pop-up, actualizările sau alte activități care solicită intens sistemul pentru a păstra resursele de sistem pentru jocuri și alte activități pe ecran complet.

Caracteristicile produsului ESET NOD32 Antivirus sunt funcționale dacă se activează licența. Vă recomandăm să reînnoiți licența pentru ESET NOD32 Antivirus cu câteva săptămâni înainte ca aceasta să expire.