Izvanmrežna instalacija

Preuzmite i instalirajte ESET-ov Windows program za kućnu upotrebu pomoću izvanmrežnog instalacijskog programa (.exe) u nastavku. Odaberite koju verziju ESET HOME programa želite preuzeti (32-bitni, 64-bitni ili ARM).

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

Preuzimanje 64-bitne verzije

Preuzimanje 32-bitne verzije

ARM preuzimanje

Preuzimanje 64-bitne verzije

Preuzimanje 32-bitne verzije

ARM preuzimanje

Preuzimanje 64-bitne verzije

Preuzimanje 32-bitne verzije

ARM preuzimanje


important

Ako imate aktivnu internetsku vezu, instalirajte ESET-ov program pomoću datoteke Live Installer.

Kada pokrenete izvanmrežni instalacijski program (.exe), čarobnjak za instalaciju provest će vas kroz proces podešavanja.

INSTALLATION_WELCOME

1.Odaberite odgovarajući jezik u padajućem izborniku i kliknite Dalje.


note

Ako instalirate noviju verziju u odnosu na prethodnu verziju s postavkama zaštićenima lozinkom, upišite lozinku. Lozinku za postavke možete konfigurirati u kartici Podešavanje pristupa.

2.Odaberite svoje preference za sljedeće funkcije, pročitajte Licenčni ugovor za krajnjeg korisnika i Pravila privatnosti i kliknite Nastavi ili kliknite Dopusti sve i nastavi kako biste aktivirali sve funkcije:

Sustav za povratne informacije ESET LiveGrid®

Potencijalno nepoželjne aplikacije

Program za poboljšanje iskustva korisnika


note

Ako kliknete Nastavi ili Prihvati i nastavi, prihvaćate Licenčni ugovor za krajnjeg korisnika i potvrđujete da ste suglasni s Pravilima privatnosti.

3.Kliknite Preskoči prijavu. Kada uspostavite internetsku vezu, možete povezati uređaj s ESET HOME računom.

4.Kliknite Preskoči aktivaciju. ESET NOD32 Antivirus se mora aktivirati nakon instalacije kako bi bio u potpunosti funkcionalan. Aktivacija programa zahtijeva aktivnu internetsku vezu.

5.Čarobnjak za instalaciju pokazuje koji će se ESET-ov program instalirati na temelju preuzetog izvanmrežnog instalacijskog programa. Kliknite Nastavi da biste pokrenuli postupak instalacije. To bi moglo potrajati nekoliko trenutaka.


note

Ako postoje ostaci (datoteke ili mape) iz ESET-ovih programa deinstaliranih u prošlosti, od vas će se zatražiti da dopustite njihovo uklanjanje. Kliknite Instaliraj za nastavak.

6.Kliknite Gotovo za izlazak iz čarobnjaka za instalaciju.

MONITOR_RED Alat za otklanjanje poteškoća s instalacijom.