Instalacija

Program ESET NOD32 Antivirus na računalo možete instalirati na nekoliko načina. Načini instalacije su različiti i ovise o zemlji i načinu distribucije:

Live Installer – preuzima se s ESET-ove web stranice ili CD-a/DVD-a. Instalacijski paket je univerzalan za sve jezike (odaberite odgovarajući jezik). Live Installer je mala datoteka, a dodatne datoteke potrebne za instalaciju programa ESET NOD32 Antivirus automatski se preuzimaju.

Izvanmrežna instalacija – upotrebljava .exe datoteku veću od datoteke za Live Installer i ne zahtijeva internetsku vezu ili dodatne datoteke za dovršetak instalacije.


important

Prije instalacije programa ESET NOD32 Antivirus provjerite da na računalu nije instaliran još neki antivirusni program. Ako su na jednom računalu instalirana dva ili više antivirusnih programa, mogli bi se međusobno sukobljavati. Ako su na računalu instalirani još neki antivirusni programi, preporučujemo da ih deinstalirate. Popis alata za deinstalaciju za uobičajen antivirusni softver potražite u našem članku ESET baze znanja (dostupan na engleskom i nekoliko drugih jezika).