Prijava nije uspjela – česte pogreške

Nismo mogli pronaći račun koji odgovara unesenoj adresi e-pošte

Adresa e-pošte koju ste unijeli ne odgovara nijednom ESET HOME računu. Kliknite Natrag i upišite ispravnu adresu e-pošte i lozinku.

Da biste se prijavili, morate stvoriti ESET HOME račun. Ako nemate ESET HOME račun, kliknite Natrag > Stvori račun ili pogledajte Stvaranje novog ESET HOME računa.

Korisničko ime i lozinka se ne podudaraju

Unesena lozinka ne odgovara unesenoj adresi e-pošte. Kliknite Natrag, upišite ispravnu lozinku i provjerite je li unesena adresa e-pošte točna. Ako se još uvijek ne možete prijaviti, kliknite Natrag > Zaboravio/la sam lozinku da biste ponovno postavili lozinku i slijedite korake na zaslonu ili pogledajte Zaboravio/la sam lozinku za ESET HOME.

Odabrana opcija prijave ne odgovara vašem računu

Vaš je račun povezan s vašim računom na društvenim mrežama. Da biste se prijavili na ESET HOME, kliknite Nastavi sa servisom Google ili Nastavi sa servisom Apple i prijavite se u odgovarajući račun. Nakon uspješne prijave bit ćete preusmjereni na stranicu za potvrdu ESET HOME. Svoj račun na društvenim mrežama možete odspojiti od ESET HOME računa na ESET HOME portalu.

Neispravna lozinka

Ova se pogreška može pojaviti ako je vaš ESET NOD32 Antivirus već povezan s ESET HOME računom i ako unosite promjene koje zahtijevaju prijavu (na primjer, deaktiviranje opcije anti-theft), a lozinka koju ste unijeli ne odgovara vašem računu. Kliknite Natrag i upišite ispravnu lozinku. Ako se još uvijek ne možete prijaviti, kliknite Natrag > Zaboravio/la sam lozinku da biste ponovno postavili lozinku i slijedite korake na zaslonu ili pogledajte Zaboravio/la sam lozinku za ESET HOME.