Dnevnik skeniranja računala

Po završetku skeniranja otvara se Dnevnik skeniranja računala sa svim relevantnim informacijama povezanima s određenim skeniranjem. Dnevnik skeniranja pruža vam informacije kao što su:

Verzija modula za otkrivanje virusa

Datum i vrijeme početka

Popis skeniranih diskova, mapa i datoteka

Naziv planiranog skeniranja (samoplanirano skeniranje)

Status skeniranja

Broj skeniranih objekata

Broj otkrivenih prijetnji

Vrijeme dovršetka

Ukupno vrijeme skeniranja


note

Novi početak planiranog zadatka skeniranja računala se preskače ako se još uvijek izvodi isti planirani zadatak koji je prethodno pokrenut. Preskočeni zadatak planiranog skeniranja će stvoriti Dnevnik skeniranja računala s 0 skeniranih objekata i statusom Skeniranje se nije pokrenulo jer je prethodno skeniranje još uvijek bilo u tijeku.

Da biste pronašli prethodne dnevnike skeniranja, u glavnom programskom prozore odaberite Alati > Dnevnici. U padajućem izborniku odaberite Skeniranje računala i dvaput kliknite željeni zapis.

SCAN_LOG


note

Dodatne informacije o zapisima koje "nije moguće otvoriti", s "pogreškom prilikom otvaranja" i/ili s "oštećenom arhivom" potražite u članku ESET-ove baze znanja.

Kliknite ikonu trake klizača MODULE_INACTIVE Filtriranje da biste otvorili prozor Filtriranje dnevnika u kojem možete suziti pretraživanje prema prilagođenim kriterijima. Za prikaz kontekstnog izbornika klikom desne tipke miša odaberite određenu stavku u dnevniku:

Akcija

Korištenje

Filtriraj iste zapise

Aktivira filtriranje dnevnika. Dnevnik će prikazati samo zapise iste vrste kao što je odabrani.

Filtar

Ova opcija otvara prozor Filtriranje dnevnika i omogućuje vam da definirate kriterije za određene stavke u dnevniku. Prečac: Ctrl+Shift+F

Aktiviraj filtar

Aktivira postavke filtra. Ako prvi put aktivirate filtar, morate definirati postavke, nakon čega se otvara prozor Filtriranje dnevnika.

Deaktiviraj filtar

Isključuje filtar (isto kao i klik na prekidač u donjem dijelu).

Kopiraj

Kopira istaknute zapise u međuspremnik. Prečac: Ctrl+C

Kopiraj sve

Kopira sve zapise u prozoru.

Izvoz

Izvozi istaknute zapise u međuspremnik, u XML datoteku.

Izvezi sve

Ova opcija izvozi sve zapise u prozoru u XML datoteku.

Opis prijetnje

Otvara enciklopediju prijetnji tvrtke ESET koja sadrži detaljne informacije o opasnostima i simptomima istaknute infiltracije.