Oznake e-pošte

Mogućnosti za tu funkciju dostupne su pod stavkom Napredno podešavanje > Web i e-pošta > Zaštita klijenta e-pošte Upozorenja i obavijesti.

Nakon provjere, poruci e-pošte može se dodati obavijest s rezultatima skeniranja. Možete odabrati opciju Dodaj oznake primljenim i pročitanim porukama e-pošte ili Dodaj oznake poslanim porukama e-pošte. Imajte na umu da se u rijetkim slučajevima oznake mogu izostaviti u problematičnim HTML porukama ili ako ih zlonamjerni programi krivotvore. Oznake se mogu dodati primljenoj i pročitanoj e-pošti, poslanoj e-pošti ili objema. Dostupne su sljedeće opcije:

Nikad – Neće se dodavati obavijesti uz poruke.

Kada se otkrije prijetnja – Kao provjerene će se označavati samo one poruke koje sadrže zlonamjerni softver (standardna postavka).

Za svu e-poštu kada se skenira – Program će dodati oznake svim skeniranim porukama e-pošte.

Tekst koji se dodaje u naslov zaražene poruke e-pošte – Uredite predložak ako želite promijeniti format prefiksa koji se dodaje predmetu zaražene poruke e-pošte. Ova funkcija zamijenit će predmet poruke "Hello" u sljedeći format: "[prijetnja %DETECTIONNAME%] Hello". Varijabla %DETECTIONNAME% predstavlja otkrivenu prijetnju.