Kako otključati Napredno podešavanje zaštićeno lozinkom

Kada želite pristupiti zaštićenom naprednom podešavanju, prikazuje se prozor za unos lozinke. Ako zaboravite ili izgubite lozinku, kliknite Vrati lozinku i unesite adresu e-pošte kojom ste se koristili za registraciju licence. ESET će vam poslati e-poruku s kodom za potvrdu. Unesite kod za potvrdu i zatim upišite i potvrdite novu lozinku. Kod za potvrdu vrijedi sedam dana.

Vraćanje lozinke putem ESET HOME računa – koristite ovu opciju ako je licenca koja se upotrebljava za aktivaciju povezana s vašim ESET HOME računom. Upišite adresu e-pošte koju koristite za prijavu na svoj ESET HOME račun.

Ako se ne možete sjetiti svoje adrese e-pošte ili imate poteškoća s vraćanjem lozinke, kliknite Obratite se tehničkoj podršci. Bit ćete preusmjereni na ESET-ovu web stranicu kako biste se obratili našem odjelu tehničke podrške.

Generiraj kod za tehničku podršku – ova opcija generira kod za tehničku podršku. Kopirajte kod koji vam je pružila tehnička podrška i kliknite Imam kod za potvrdu. Unesite kod za potvrdu i zatim upišite i potvrdite novu lozinku. Kod za potvrdu vrijedi sedam dana.

Dodatne informacije potražite u članku Otključavanje lozinke za postavke u ESET-ovim Windows programima za kućne korisnike.