Besplatan ESET-ov licenčni ključ

Puna licenca za ESET NOD32 Antivirus nije besplatna.

ESET-ov licenčni ključ je jedinstven niz slova i brojeva koji su odvojeni crticom, a tvrtka ESET ga pruža da bi se omogućila zakonita upotreba programa ESET NOD32 Antivirus u skladu s Licenčnim ugovorom za krajnjeg korisnika. Svaki krajnji korisnik ima pravo upotrebljavati licenčni ključ samo u mjeri u kojoj ima pravo upotrebljavati program ESET NOD32 Antivirus na temelju broja licenci koje je dodijelila tvrtka ESET. Licenčni ključ se smatra povjerljivim i ne može se dijeliti; međutim, možete podijeliti računala s licencom s pomoću ESET HOME.

Na internetu postoje izvori koji vam mogu pružiti „besplatne” ESET-ove licenčne ključeve, no zapamtite:

Ako kliknete oglas "Besplatna licenca tvrtke ESET", može se ugroziti vaše računalo ili uređaj i to može dovesti do zaraze zlonamjernim programima. Zlonamjerni programi mogu biti skriveni u neslužbenom web sadržaju (npr. u videozapisima), na web stranicama koje prikazuju oglase da bi zaradile novac na temelju vaših posjeta itd. Obično se radi o zamkama.

ESET može deaktivirati piratizirane licence te to i čini.

Posjedovanje piratskog licenčnog ključa nije u skladu s Licenčnim ugovorom za krajnjeg korisnika koji morate prihvatiti da biste instalirali program ESET NOD32 Antivirus.

Kupujte licence tvrtke ESET samo putem službenih kanala, kao što je www.eset.com, distributera ili prodavača tvrtke ESET (nemojte kupovati licence s neslužbenih web-stranica treće strane kao što je eBay ili zajedničke licence od treće strane).

Preuzimanje ESET NOD32 Antivirus je besplatno, no za aktivaciju tijekom instalacije potreban je važeći ESET-ov licenčni ključ (možete ga preuzeti i instalirati, no bez aktivacije neće funkcionirati).

Nemojte dijeliti svoju licencu na internetu ili društvenim mrežama (može se proširiti).

Upute za identifikaciju i prijavu piratizirane licence tvrtke ESET potražite u članku naše baze znanja.


Ako niste sigurni u kupnju ESET-ova sigurnosnog programa, možete upotrebljavati probnu verziju dok odlučujete:

1.Aktivirajte ESET NOD32 Antivirus upotrebom besplatne probne licence

2.Sudjelujte u ESET-ovu BETA programu

3.Instalirajte ESET Mobile Security ako upotrebljavate mobilni uređaj sa sustavom Android, radi se o freemium verziji.

Da biste dobili popust / produljili licencu:

preporučite ESET NOD32 Antivirus prijatelju

obnovite ESET (ako ste prije imali aktivnu licencu) ili aktivirajte na dulje razdoblje