Koristite myESET nalog

Povežite uređaj sa portalom za upravljanje uslugom myESET da biste pregledali i upravljali aktiviranim ESET licencama i uređajima. Možete da obnovite, nadogradite ili produžite licencu i pregledate važne podatke o licenci. Na portalu za upravljanje uslugom myESET ili u mobilnoj aplikaciji, možete da  dodate različite licence, preuzmete proizvode na uređaje, proverite status bezbednosti proizvoda ili delite licence putem e-pošte. Za više informacija posetite myESET stranice pomoći na mreži.

Nakon što izaberete Koristi myESET nalog kao način za aktivaciju ili prilikom povezivanja sa myESET nalogom tokom instalacije:

1.Unesite svoje myESET akreditive i kliknite na opciju Prijava.

BEGINNER_MYESET

note

Napomena

Ako nemate myESET nalog, kliknite na opciju Kreiraj nalog da biste se registrovali ili pogledajte uputstva na stranici pomoći.

Ako ste zaboravili lozinku, kliknite na Zaboravljena lozinka i pratite korake na ekranu ili pogledajte uputstva na stranici pomoći.

2.Podesite ime uređaja za uređaj koji će se koristiti u svim myESET uslugama i kliknite na opciju Nastavi.

3.Izaberite licencu za aktivaciju ili dodajte novu licencu. Kliknite na opciju Nastavi da biste aktivirali ESET NOD32 Antivirus.