Preporučivanje ESET proizvoda prijatelju

Ova verzija programa ESET NOD32 Antivirus sada nudi bonuse za preporuke, tako da možete da delite svoj doživljaj ESET proizvoda sa prijateljima i članovima porodice. Možete čak i da delite preporuke iz proizvoda aktiviranih pomoću probne licence. Dok ste korisnik probne verzije, za svaku uspešnu preporuku koju pošaljete i koja dovede do aktivacije proizvoda i vi i vaš prijatelj dobijate još vremena u okviru licence za probnu verziju.

Možete da šaljete preporuke koristeći instalirani ESET NOD32 Antivirus. Proizvod koji možete da preporučite zavisi od proizvoda iz kog preporučujete, pogledajte tabelu u nastavku.

Instalirani proizvod

Proizvod koji možete da preporučite

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Preporučivanje proizvoda

Da biste poslali vezu za preporuku, izaberite opciju Preporučite prijatelju u glavnom meniju programa ESET NOD32 Antivirus. Kliknite na opciju Deli vezu za preporuku. Proizvod će generisati vezu za preporuku, koja se prikazuje u novom prozoru. Kopirajte tu vezu i pošaljite je članovima porodice i prijateljima. Vezu za preporuku možete da delite direktno iz ESET proizvoda pomoću opcija Deli na mreži Facebook, Preporuči Gmail kontaktima i Deli na mreži Twitter.

Kada vaš prijatelj klikne na vezu za preporuku koju ste poslali, preusmerićemo ga na veb stranicu na kojoj može da preuzme proizvod i da ga koristi za još jedan mesec BESPLATNE zaštite. Kao korisnik probne verzije, dobićete obaveštenje za svaku vezu za preporuku koja je uspešno aktivirana, a vaša licenca će se automatski produžiti za još mesec dana BESPLATNE zaštite. Možete da proverite koliko veza za preporuku je uspešno aktivirano u prozoru Preporučite prijatelju u ESET proizvodu.

note

Napomena

Povezana funkcija možda nije dostupna za vaš jezik/region.