ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus reprezintă o nouă abordare a securităţii cu adevărat integrate a computerului. Cea mai recentă versiune a motorului de scanare ESET LiveGrid® utilizează viteza şi precizia pentru menţinerea computerului dvs. în siguranţă. Rezultatul este un sistem inteligent aflat mereu în alertă pentru prevenirea atacurilor şi a software-ului dăunător care v-ar putea pune computerul în pericol.

ESET NOD32 Antivirus reprezintă o soluţie de securitate completă care combină protecţia maximă cu efecte minime asupra sistemului. Tehnologiile noastre avansate utilizează inteligenţa artificială pentru a preveni infiltrarea viruşilor, programelor spyware, cailor troieni, viermilor, programelor adware, rootkiturilor şi altor ameninţări fără a afecta performanţa sistemului sau a computerului.

Caracteristici şi avantaje

Interfaţă de utilizator reproiectată

Interfaţa de utilizator din această versiune a fost reproiectată şi simplificată semnificativ pe baza rezultatelor testelor privind gradul de utilizare. Toate textele şi notificările din interfaţa grafică a utilizatorului au fost examinate cu atenţie, iar acum interfaţa acceptă limbi cu scriere/citire de la dreapta la stânga, cum ar fi ebraica şi araba. Ajutorul online este acum integrat în ESET NOD32 Antivirus şi oferă conţinut privind asistenţa actualizat în mod dinamic.

Antivirus şi antispyware

Detectează şi curăţă în mod proactiv viruşi, viermi, troieni şi rootkit-uri – atât versiuni cunoscute cât şi neclasificate. Tehnologia Euristică avansată semnalizează chiar şi programele malware nemaiîntâlnite, protejându-vă împotriva ameninţărilor necunoscute şi neutralizându-le înainte ca acestea să poată provoca daune. Modulele Protecţie acces Web şi Protecţie Anti-Phishing funcţionează prin monitorizarea comunicării dintre browserele Web şi serverele la distanţă (inclusiv SSL). Modulul Protecţie client de email oferă controlul asupra comunicărilor prin email primite prin protocoale POP3(S) şi IMAP(S).

Actualizări regulate

Actualizarea regulată a motorului de detecţie (cunoscută anterior sub denumirea de „bază de semnături virale”) şi a modulelor de program este cel mai bun mod de a asigura nivelul maxim de securitate pe computer.

ESET LiveGrid®
(Nivel de reputaţie cloud-powered)

Puteţi verifica reputaţia proceselor şi fişierelor în execuţie direct din ESET NOD32 Antivirus.

Control dispozitiv

Scanează automat toate unităţile flash USB, cardurile de memorie şi CD-urile/DVD-urile. Blochează unităţile media portabile în funcţie de tipul acestora, de producător, de dimensiune şi de alte atribute.

Funcţionalitate HIPS

Puteţi particulariza mai detaliat comportamentul sistemului; specificaţi reguli pentru registry-ul de sistem, activaţi procese şi programe şi efectuaţi reglajul fin al nivelului de securitate.

Mod Gamer

Amână toate ferestrele pop-up, actualizările sau alte activităţi care solicită intens sistemul pentru a păstra resursele de sistem pentru jocuri şi alte activităţi pe ecran complet.

Caracteristicile produsului ESET NOD32 Antivirus sunt funcţionale dacă se activează licenţa. Vă recomandăm să reînnoiţi licenţa pentru ESET NOD32 Antivirus cu câteva săptămâni înainte ca aceasta să expire.