Windows 7 wordt niet langer ondersteund door Microsoft

Probleem

Microsoft-ondersteuning voor Windows 7 is op 14 januari 2020 beëindigd. Wat betekent dit?

Als u Windows 7 blijft gebruiken nadat de ondersteuning is beëindigd, werkt uw pc nog wel gewoon, maar kan deze steeds kwetsbaarder worden voor beveiligingsrisico's en virussen. Uw pc ontvangt namelijk geen Windows-updates meer (waaronder beveiligingsupdates).

Oplossing

Upgraden van Windows 7 naar Windows 10? Werk uw ESET-product bij

Het upgradeproces is relatief eenvoudig en in veel gevallen kunt u dit doen zonder uw bestanden te verliezen. Voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 10:

1.Uw ESET-product controleren/bijwerken

2.Back-ups maken van belangrijke gegevens

3.Lees de Veel aan Microsoft gestelde vragen over een upgrade naar Windows 10 en werk uw Windows-besturingssysteem bij

Krijgt u een nieuwe computer of een nieuw apparaat? Zet uw ESET-product over.

Als u een nieuwe computer of een nieuw apparaat gaat gebruiken of hebt aangeschaft, ontdek dan hoe u uw bestaande ESET-product naar een nieuw apparaat kunt overzetten.

note

OPMERKING

Zie ook Ondersteuning voor Windows 7 is geëindigd.