Видалити або архівувати цілі
Якщо у вашій організації є співробітники, які вже не працюють у ній, ви можете видалити їх або перенести в архів, щоб звільнити робочі місця (до 20 % на рік).
Автоматична синхронізація
Якщо ви синхронізуєте користувачів, наприклад, з Microsoft Graph для Microsoft 365 або AD, це буде виконуватися автоматично.
Ручна деактивація
Ви можете видалити ціль, що призведе до остаточного вилучення всіх пов’язаних з нею даних, включаючи тестові дані та дії.
Ця дія є безповоротною. |
Видалити/архівувати ціль
Якщо ви хочете зберегти пов'язані дані або заново активувати цілі пізніше, ви можете заархівувати ціль, а не видаляти її.
1.Увійдіть на портал адміністрування ESET CyberCentral.
2.Натисніть Targets/Groups > Manage Targets.
3.Натисніть кнопку з трикутником (спадне меню) у крайньому правому куті користувача.
4.Клацніть Видалити або Архівувати.
Видалити/архівувати кілька цілей
Щоб видалити або заархівувати відразу кілька цілей, дотримуйтеся таких інструкцій:
1.Увійдіть на портал адміністрування ESET CyberCentral.
2.Клацніть Цілі/групи > Керування групами.
3.Натисніть кнопку з трикутником (спадне меню) у крайньому правому куті групи, що містить цілі, які ви хочете редагувати.
4.Клацніть Видалити або Архівувати.
Повторно активувати архівні цілі
Якщо ви заархівували цілі, пізніше ви зможете легко повторно активувати їх, якщо у вас є вільне робоче місце на вашій платформі.
1.Увійдіть на портал адміністрування ESET CyberCentral.
2.Натисніть Цілі/групи > Керування групами/Керування цілями.
3.Змініть фільтр з «Активні групи/Активні цілі» на «Архівні групи/Архівні цілі».
4.Знайдіть групу/ціль, яку ви хочете знову активувати, і натисніть кнопку з трикутником (спадне меню) у крайньому правому куті.
5.Натисніть Активувати (показати/додати).