Evästekäytäntö

Voimassa 12.10.2021 alkaen

Tämä evästekäytäntö on luotu verkkosivustolle, jota ylläpitää ESET spol. s r.o. tai jokin sen tytäryhtiöistä tai kumppaneista, joista kukin on erillinen oikeushenkilö ja joita kutsutaan tässä evästekäytännössä nimellä ”ESET” tai ”Me”. Koska käytämme ”evästeitä” ja vastaavia tekniikoita verkkosivustoillamme, haluamme olla avoimia niiden käytöstä, jotta kaikki kävijät voivat tehdä tietoon perustuvia valintoja omien laitteidensa suhteen. Tämä evästekäytäntö liittyy erityisesti evästeisiin.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka voidaan sijoittaa selaimeesi, kun vierailet verkkosivustolla, ja lukea, kun vierailet sivustolla uudelleen. Evästeisiin tallennetut tiedot saattavat koskea sinua, laitteitasi tai asetuksiasi, eikä niiden avulla yleensä voi tunnistaa sinua suoraan. Osa evästeistä on välttämättömiä, jotta verkkosivusto tai tietty palvelu voi toimia oikein ja jotta sillä olisi asianmukainen turvallisuustaso. Joitakin niistä voidaan käyttää muihin tarkoituksiin, esimerkiksi verkkosivustojen mukauttamiseen, verkkosivustojen liikenteen analysointiin tai tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen verkossa. Luokittelemme kaikki käyttämämme evästeet niiden tarkoituksen perusteella, kuten olemme ilmoittaneet Käyttämiemme evästeiden luokat -osiossa. Tämän verkkosivuston käyttämät evästeet -kohdassa ilmoitetaan käyttämämme yksittäiset evästeet ja annetaan niistä tarkempia tietoja, kuten mihin niitä käytetään ja niiden voimassaolon päättyminen.

Evästeiden tyypit

Seuraavissa käsitellään ”ensimmäisen osapuolen evästeitä” eli ESETin asettamia evästeitä sekä ”kolmannen osapuolen evästeitä” eli ESETin kumppanien asettamia evästeitä. Kumppanimme ovat kolmansia osapuolia, jotka tarjoavat meille tiettyjä palveluita verkkosivustollemme. Nämä ovat yleensä analytiikkaan tai markkinointiin liittyviä palveluita. Lisäksi käsitellään istuntokohtaisten evästeiden, jotka on tallennettu vain verkkosivustollamme olevan selainistunnon ajan, ja ”pysyvien” evästeiden, joita säilytetään pidemmän ajan alla esitetyllä tavalla ja jotka ovat siis luettavissa, jos päätät käydä verkkosivustollamme uudelleen. Kolmansien osapuolten evästeiden asetukset ovat kolmansien osapuolten hallinnassa.

Käyttämiemme evästeiden luokat

Välttämättömät evästeet. Nämä ensimmäisen osapuolen evästeet ovat välttämättömiä verkkosivustomme ja tarvitsemiesi palveluiden toiminnan ja turvallisuuden kannalta. Ne asetetaan yleensä vastauksena toimintoihisi, jotta tiettyjä toimintoja voi käyttää. Näitä ovat esimerkiksi evästeasetusten muistaminen, sisäänkirjautuminen tai tuotteiden pitäminen ostoskorissa. Et voi kieltäytyä näistä evästeistä. Jos päätät estää ne selaimesi kautta, se voi vaikuttaa sivuston toimintoihin.

Analyyttiset perusevästeet. Näiden ensimmäisen osapuolen evästeiden avulla mittaamme verkkosivustomme kävijä-/käyttäjämääriä. Jaamme luotettavien kumppaneidemme kanssa joitakin kerättyjä ei-arkaluonteisia tietoja (kuten tiedon maasta, käytetystä selaimesta ja laitetyypistä, IP-osoitteesta kolme viimeistä numeroa anonymisoituna sekä käyttäjän yksilöllisestä evästetunnuksesta verkkosivustollamme) koostettujen käyttö- ja suorituskykytilastojen kokoamista varten. Käytämme näitä evästeitä perustietojen keräämiseen verkkosivustomme tietoliikenteestä ja kampanjoidemme tehosta. Koska näiden evästeiden avulla voidaan tehdä vain matalan tason analyyseja eivätkä nämä evästeet salli verkkosivustollamme kävijöiden seurantaa sivustojen välillä tai heidän profilointiaan, nämä evästeet asetetaan selaimeesi oletusarvoisesti, ellet kiellä niiden käyttöä. Mikäli kiellät käytön, voimme valvoa verkkosivustomme ja kampanjoidemme tehoa vain rajallisesti.

Edistyneet analyyttiset evästeet. Nämä ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä saamaan käsityksen siitä, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme ja kunkin palvelun kanssa täydentämällä tietokokonaisuuksiamme kolmannen osapuolen työkaluista peräisin olevilla tiedoille. Niitä käytetään verkkosivustomme, palveluidemme ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi, niihin liittyvien vikojen tai muiden ongelmien paikantamiseen ja ratkaisemiseen sekä kampanjoidemme tehokkuuden arvioimiseen. Nämä evästeet tallennetaan selaimeesi vain, jos annat meille suostumuksesi siihen. Jos päätät olla antamatta suostumusta analyyttisiin evästeisiin, meillä on vain hyvin rajallinen mahdollisuus seurata sivustomme tai kampanjan suorituskykyä.

Markkinointievästeet. Näiden kolmansien osapuolten evästeiden avulla markkinointikumppanimme voivat seurata toimintaasi verkkosivustollamme esimerkiksi kun lataat tai ostat tuotteemme. Nämä tiedot yhdistetään sitten muihin sinua koskeviin tietoihin, jotta voimme luoda kiinnostuksen kohteisiisi liittyvän profiilin ja näyttää sinulle osuvampia kohdennettuja mainoksia muilla verkkosivustoilla. Markkinointievästeet tallennetaan selaimeesi vain, jos annat meille suostumuksesi. Jos päätät olla antamatta suostumusta, sinulle näytetty verkkomainonta kohdistuu vähemmän tarpeisiisi tai mieltymyksiisi.

Tämän verkkosivuston käyttämät evästeet

Välttämättömät evästeet

Evästeen nimi

Evästeiden vanhentuminen

Toimialue

Toimittaja

Evästeluokka

Evästeiden tarkoitus

eset_cookie-bar

1 vuosi

.eset.com

ESET

Välttämätön

Tämä eväste tallentaa tietoja sivuston käyttämien evästeiden luokista ja siitä, ovatko kävijät antaneet tai peruuttaneet suostumuksen kunkin luokan käyttöön. Tämän avulla sivuston omistajat voivat estää kunkin luokan evästeiden asettamisen käyttäjien selaimessa, kun suostumusta ei anneta. Evästeen normaali elinikä on yksi vuosi, joten sivustolle palaavat kävijät muistavat mieltymyksensä. Se ei sisällä tietoja, jotka voivat tunnistaa sivuston kävijän.

help_mode

1 kuukausi

help.eset.com, support-eol.eset.com

ESET

Välttämätön

Tämän verkkosivuston ulkoasun värit valitaan oletusarvon mukaan käyttöjärjestelmän asetusten mukaan. Tämä eväste ohittaa oletusasetukset ja tallentaa väriulkoasun (normaali tila tai tumma tila).

SiteLanguage

5 vuotta

support.eset.com, support-eol.eset.com

ESET

Välttämätön

Tämä eväste seuraa käyttäjän valitseman näyttökielen asetusta.

XSRF-TOKEN

Istunto

support.eset.com, support-eol.eset.com

ESET

Välttämätön

Tätä tunnusta käytetään sen varmistamiseen, että nykyinen käyttäjä tekee pyynnöt sovellukselle.

eset_kb_session

Istunto

support.eset.com, support-eol.eset.com

ESET

Välttämätön

Tämä eväste sisältää nykyisen istunnon tiedot.

Analyyttiset perusevästeet

Evästeen nimi

Evästeiden vanhentuminen

Toimialue

Toimittaja

Evästeiden tarkoitus

_gat_***

1 minuutti

.eset.com

Google LLC

Google Analyticsin asettama pyyntönopeuden hallitsemiseksi.

_gid

1 päivä

.eset.com

Google LLC

Rekisteröi verkkosivuston käyttäjälle ainutlaatuisen tunnuksen ja seuraa, miten käyttäjä käyttää verkkosivustoa. Tietoja käytetään tilastoihin.

_ga

2 vuotta

.eset.com

Google LLC

Rekisteröi verkkosivuston käyttäjälle ainutlaatuisen tunnuksen ja seuraa, miten käyttäjä käyttää verkkosivustoa. Tietoja käytetään tilastoihin.

_ga_***

2 vuotta

.eset.com

Google LLC

Tämä eväste tallentaa yksilöllisen tunnuksen verkkosivuston kävijälle, ja se seuraa, miten kävijä käyttää verkkosivustoa. Tietoja käytetään tilastoihin.

Edistyneet analyyttiset evästeet

Evästeen nimi

Evästeiden vanhentuminen

Toimialue

Toimittaja

Evästeiden tarkoitus

_hjSessionUser_{site_id}

1 vuosi

.eset.com

Hotjar Ltd

Hotjar asettaa tämän evästeen, kun käyttäjä siirtyy sivulle ensimmäisen kerran. Eväste määrittää sivustokohtaisen pysyvän Hotjar-käyttäjätunnuksen, jolla varmistetaan, että jatkovierailut samalla sivustolla luetaan saman käyttäjätunnuksen hyväksi.

_hjid

1 vuosi

.eset.com

Hotjar Ltd

Hotjar asettaa tämän evästeen, kun käyttäjä siirtyy sivulle ensimmäisen kerran. Eväste määrittää sivustokohtaisen pysyvän Hotjar-käyttäjätunnuksen, jolla varmistetaan, että jatkovierailut samalla sivustolla luetaan saman käyttäjätunnuksen hyväksi.

_hjFirstSeen

Istunto

.eset.com

Hotjar Ltd

Hotjar asettaa tämän evästeen, joka määrittää uuden käyttäjän ensimmäisen istuntokerran. Tallennussuodattimet käyttävät tätä evästettä uusien käyttäjäistuntojen tunnistamiseen.

_hjUserAttributesHash

Istunto

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Hotjarin tunnistus-API:n kautta lähetetyt käyttäjämääritteet tallennetaan välimuistiin istunnon keston ajaksi. Evästeen avulla tietämme, milloin jotakin määritettä on muutettu ja se on päivitettävä.

_hjCachedUserAttributes

Istunto

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste, johon tallennetaan Hotjarin tunnistus-API:n kautta lähetetyt käyttäjämääritteet, kun käyttäjä ei ole mukana näytteessä. Kerätyt määritteet tallennetaan Hotjarin palvelimille vain, jos käyttäjä on vuorovaikutuksessa Hotjar-palautetyökalun kanssa. Evästettä käytetään siitä riippumatta, onko palautetyökalu käytettävissä.

_hjViewportId

Istunto

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste, johon tallennetaan käyttäjän näytön tiedot, kuten sen koko ja mitat.

_hjSession_{site_id}

30 minuuttia

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste, johon tallennetaan nykyisen istunnon tiedot. Se varmistaa, että istuntoikkunan myöhemmät pyynnöt luetaan samaan istuntoon.

_hjSessionTooLarge

Istunto

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste, joka lopettaa Hotjarin tiedonkeruun, jos istunnon koko kasvaa liian suureksi.

Istunnon raja-arvon mukaisen koon ylittyminen määritetään automaattisesti WebSocket-palvelimen lähettämän signaalin avulla.

_hjSessionRejected

Istunto

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Jos se on asetettu, sen arvo on 1 käyttäjän istunnon ajan. Eväste asetetaan, kun Hotjar estää istuntoa muodostamasta WebSocket-yhteyttä palvelimen ylikuormituksen takia. Käytetään äärimmäisen harvinaisissa tilanteissa vakavien suorituskykyongelmien estämiseen.

_hjSessionResumed

Istunto

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Se asetetaan, kun Hotjar-palvelimien istuntoa/tallennusta jatketaan uudelleen yhteyskatkon jälkeen.

_hjLocalStorageTest

Alle 100 ms.

.eset.com

Hotjar Ltd

Tarkistaa, voiko Hotjarin seurantakoodi käyttää paikallista tallennustilaa. Jos näin on, evästeen arvoksi asetetaan 1. Evästeeseen _hjLocalStorageTest tallennetut tiedot eivät vanhene, mutta eväste poistetaan lähes välittömästi sen luomisen jälkeen.

_hjIncludedInPageviewSample

30 minuuttia

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Se määrittää, onko käyttäjä mukana sivustosi sivujen tarkastelurajan mukaan rajatussa tietonäytteessä.

_hjIncludedInSessionSample

30 minuuttia

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Se määrittää, onko käyttäjä mukana sivustosi päivittäisen istuntorajan mukaan rajatussa tietonäytteessä.

_hjAbsoluteSessionInProgress

30 minuuttia

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Käytetään käyttäjän ensimmäisen sivun tarkasteluistunnon tunnistamiseen.

_hjTLDTest

Istunto

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Yritämme tallentaa _hjTLDTest-evästeen eri URL-alimerkkijonovaihtoehdoilla, kunnes se epäonnistuu. Sen avulla voimme selvittää yleisimmän sivun isäntänimen sijasta käytettävän evästepolun. Se tarkoittaa, että eri alitoimialueet (mikäli käytössä) voivat käyttää samoja evästeitä. Eväste poistetaan, kun tarkistus on tehty.

_hjRecordingEnabled

Istunto

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Se asetetaan tallennuksen alkaessa. Se luetaan tallennusmoduulin alustuksen yhteydessä, jotta voidaan tarkistaa, onko käyttäjällä jo jokin tietty tallennusistunto käynnissä.

_hjRecordingLastActivity

Istunto

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Se asetetaan istuntomuistiin toisin kuin evästeet. Se päivitetään, kun käyttäjän tallennus alkaa ja kun tiedot lähetetään WebSocketin kautta (käyttäjä suorittaa toiminnon, jonka Hotjar tallentaa).

_hjClosedSurveyInvites

1 vuosi

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Se asetetaan, kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa ulkoisesti linkitettyyn kyselykutsuelementtiin.

Sillä varmistetaan, ettei kutsua näytetä uudelleen, kun se on näytetty kerran.

_hjDonePolls

1 vuosi

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Se asetetaan, kun käyttäjä suorittaa sivustolla olevan kyselyn. Sillä varmistetaan, ettei kyselyä näytetä uudelleen, kun se on jo täytetty.

_hjMinimizedPolls

1 vuosi

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Se asetetaan, kun käyttäjä pienentää sivustolla olevan kyselyn. Varmistaa, että kysely pysyy pienennettynä, kun käyttäjä selaa sivustoasi.

_hjShownFeedbackMessage

1 vuosi

.eset.com

Hotjar Ltd

Tämä on Hotjarin asettama eväste. Se asetetaan, kun käyttäjä pienentää tai täyttää saapuvan palautteen.

Se varmistaa, että saapuva palaute latautuu pienennettynä, jos käyttäjä siirtyy toiselle sivulle, jossa se on asetettu näytettäväksi.

_gaexp

90 päivää

.eset.com

Optimize

Käytetään määrittämään käyttäjän mukaan ottaminen kokeeseen ja niiden kokeiden vanhenemiseen, joihin käyttäjä on otettu mukaan.

_opt_awcid

24 tuntia

.eset.com

Optimize

Käytetään Google Ads -asiakastunnuksiin yhdistetyissä kampanjoissa.

_opt_awmid

24 tuntia

.eset.com

Optimize

Käytetään Google Ads -kampanjatunnuksiin yhdistetyissä kampanjoissa.

_opt_awgid

24 tuntia

.eset.com

Optimize

Käytetään Google Ads -mainosryhmätunnuksiin yhdistetyissä kampanjoissa.

_opt_awkid

24 tuntia

.eset.com

Optimize

Käytetään Google Ads -kriteeritunnuksiin yhdistetyissä kampanjoissa.

_opt_utmc

24 tuntia

.eset.com

Optimize

Tallentaa viimeisimmän utm_campaign-kyselyparametrin.

_opt_expid

10 sekuntia

.eset.com

Optimize

Tämä eväste luodaan uudelleenohjauskokeilua suoritettaessa. Se tallentaa kokeilun tunnuksen, varianttitunnuksen ja viittausmäärityksen sivulle, johon uudelleenohjaus kohdistuu.

_clck

1 vuosi

.eset.com

Microsoft

Tallentaa selaimeen Clarity-käyttäjätunnuksen ja -asetukset, jotka ovat yksilöllisiä kyseisellä sivustolla. Tämä varmistaa, että saman sivuston myöhemmissä käynneissä tapahtuva käyttäytyminen lasketaan samalle käyttäjätunnukselle.

_clsk

1 päivä

.eset.com

Microsoft

Yhdistää käyttäjän useat sivujen tarkastelut yhdeksi Clarity-istuntotallenteeksi.

CLID

1 vuosi

www.clarity.ms

Microsoft

Määrittää ensimmäisen kerran, jolloin Clarity on havainnut käyttäjän millään Claritya käyttävällä sivustolla.

ANONCHK

10 minuuttia

.c.clarity.ms

Microsoft

Määrittää, onko MUID siirretty ANIDiin, mainontaan käytettyyn evästeeseen. Clarity ei käytä ANIDia, joten tämä on aina asetettu arvoon 0.

MR

7 päivää

.bat.bing.com

Microsoft

Määrittää, onko MUID päivitettävä.

MUID

1 vuosi

.clarity.ms

Microsoft

Tunnistaa Microsoftin sivustoja käyttävät yksilölliset verkkoselaimet. Näitä evästeitä käytetään mainontaan, sivuston analytiikkaan ja muihin operatiivisiin tarkoituksiin.

SM

Istunto

.c.clarity.ms

Microsoft

Käytetään MUID:n synkronoimiseen Microsoft-toimialueiden välillä.

Muut kehittyneen analytiikan evästeet:

Evästeen nimi

Evästeiden vanhentuminen

Toimialue

Toimittaja

Evästeiden tarkoitus

ai_user

1 vuosi

support.eset.com

ESET

Laitteen sormenjälkitunnistukseen perustuva anonymisoitu käyttäjätunniste, joka auttaa meitä laskemaan yksittäisten käyttäjien määrän ja erottamaan yksittäiset käyttäjät toisistaan.

ai_session

30 minuuttia

support.eset.com

ESET

Tunnistaa saman käyttäjän eri istuntokerrat ja auttaa meitä seuraamaan käyttäjien toimintatapoja (istuntojen aloittamis-/lopettamispaikkoja jne.).

Markkinointievästeet

Evästeen nimi

Evästeiden vanhentuminen

Toimialue

Toimittaja

Evästeiden tarkoitus

_fbc

Istunto

.eset.com

Facebook, Inc.

Facebook käyttää tätä evästettä mainostarkoituksia ja konversioseurantaa varten.

_fbp

3 kuukautta

.eset.com

Facebook, Inc.

Facebook käyttää tätä evästettä mainostarkoituksia ja konversioseurantaa varten.

fr

3 kuukautta

.facebook.com

Facebook, Inc.

Tätä evästettä käytetään Facebook-mainosten kohdentamiseen.

bcookie

2 vuotta

.linkedin.com

LinkedIn

LinkedIn käyttää tätä evästettä jako-painikkeita ja mainostunnisteita varten. Eväste yksilöi LinkedIniä käyttävät laitteet palvelun väärinkäytön tunnistamista varten.

bscookie

2 vuotta

www.linkedin.com

LinkedIn

LinkedIn käyttää tätä evästettä jako-painikkeita ja mainostunnisteita varten. Käytetään sen muistamiseen, että kirjautunut käyttäjä on vahvistanut henkilöllisyytensä kaksivaiheisella todennuksella.

li_gc

2 vuotta

.linkedin.com

LinkedIn

Tämä on LinkedInin eväste, johon tallennetaan käyttäjän suostumukset evästeiden käyttämisestä muihin kuin välttämättömiin tarkoituksiin.

lidc

24 tuntia

.linkedin.com

LinkedIn

LinkedIn käyttää tätä evästettä jako-painikkeita ja mainostunnisteita varten.

U

3 kuukautta

.adsymptotic.com

LinkedIn

Yksilöi selaimen, jos IP-osoite ei ole aiotussa kohdemaassa.

UserMatchHistory

1 kuukausi

.linkedin.com

LinkedIn

Tämä on LinkedInin asettama eväste. Evästettä käytetään kävijöiden seuraamiseen useilla verkkosivustoilla, jotta kävijöille voidaan näyttää asiaankuuluvaa mainontaa näiden mieltymysten perusteella.

AnalyticsSyncHistory

1 kuukausi

.linkedin.com

LinkedIn

Tallentaa tiedon ajankohdasta, jolloin synkronointi evästeen lms_analytics kanssa tapahtui määrättyjen maiden käyttäjillä.

li_oatml

1 kuukausi

.linkedin.com

LinkedIn

Käytetään tunnistamaan LinkedIn-jäsenet muualla kuin LinkedInissä muualla kuin määrätyissä maissa tapahtuvia mainonta- ja analysointitarkoituksia varten sekä rajoitetun ajan määrätyissä maissa tapahtuvaa mainontaa varten.

lms_ads

1 kuukausi

.linkedin.com

LinkedIn

Käytetään LinkedIn-jäsenten tunnistamiseen muualla kuin LinkedInissä määrätyissä maissa tapahtuvaa mainontaa varten.

lms_analytics

1 kuukausi

.linkedin.com

LinkedIn

Käytetään LinkedIn-jäsenten tunnistamiseen määrätyissä maissa tapahtuvaa analysointia varten.

li_fat_id

1 kuukausi

.eset.com

LinkedIn

Epäsuora tunniste jäsenille konversioseurantaa, uudelleenkohdentamista ja analysointi varten.

li_sugr

3 kuukautta

.linkedin.com

LinkedIn

Käytetään käyttäjän todennäköiseen kohdentamiseen määrättyjen maiden ulkopuolella.

_guid

3 kuukautta

.linkedin.com

LinkedIn

Käytetään LinkedIn-jäsenen tunnistamiseen Google Adsin kautta tapahtuvaa mainontaa varten.

BizographicsOptOut

10 vuotta

.linkedin.com

LinkedIn

Määrittää kolmansien osapuolten seurannan kieltotilan.

li_giant

7 päivää

.eset.com

LinkedIn

LinkedIn-jäsenten ryhmien epäsuora tunniste konversioseurantaa varten.

_clck

1 vuosi

.eset.com

Microsoft

Tallentaa selaimeen Clarity-käyttäjätunnuksen ja -asetukset, jotka ovat yksilöllisiä kyseisellä sivustolla. Tämä varmistaa, että saman sivuston myöhemmissä käynneissä tapahtuva käyttäytyminen lasketaan samalle käyttäjätunnukselle.

_clsk

1 päivä

.eset.com

Microsoft

Yhdistää käyttäjän useat sivujen tarkastelut yhdeksi Clarity-istuntotallenteeksi.

CLID

1 vuosi

www.clarity.ms

Microsoft

Määrittää ensimmäisen kerran, jolloin Clarity on havainnut käyttäjän millään Claritya käyttävällä sivustolla.

ANONCHK

10 minuuttia

.c.clarity.ms

Microsoft

Määrittää, onko MUID siirretty ANIDiin, mainontaan käytettyyn evästeeseen. Clarity ei käytä ANIDia, joten tämä on aina asetettu arvoon 0.

MR

7 päivää

.bat.bing.com

Microsoft

Määrittää, onko MUID päivitettävä.

MUID

1 vuosi

.clarity.ms

Microsoft

Tunnistaa Microsoftin sivustoja käyttävät yksilölliset verkkoselaimet. Näitä evästeitä käytetään mainontaan, sivuston analytiikkaan ja muihin operatiivisiin tarkoituksiin.

SM

Istunto

.c.clarity.ms

Microsoft

Käytetään MUID:n synkronoimiseen Microsoft-toimialueiden välillä.

SRM_B

1 vuosi

.c.bing.com

Microsoft

Tämä on Microsoft Bingin asentama eväste.

_uetsid

1 päivä

.eset.com

Microsoft

Bing Ads asettaa tämän evästeen verkkosivustoa aiemmin käyttäneelle käyttäjälle.

_uetvid

1 vuosi 3 viikkoa 4 päivää

.eset.com

Microsoft

Bing Ads asettaa tämän evästeen verkkosivustoa aiemmin käyttäneelle käyttäjälle.

_uetmsclkid

90 päivää

.eset.com

Microsoft

Tämä on Microsoftin Click ID -tunniste, jota käytetään konversioseurannan tarkkuuden parantamiseen.

DSID

2 viikkoa

doubleclick.net

AdSense, Campaign Manager, Google Ad Manager, Google Analytics, Display & Video 360, Search Ads 360

Käytetään kirjautuneen käyttäjän tunnistamiseen muilla kuin Googlen sivustoilla ja sen määrittämiseen, onko käyttäjä antanut suostumuksen mainosten personalisointiin.

test_cookie

15 minuuttia

doubleclick.net

AdSense, Campaign Manager, Google Ad Manager, Google Analytics, Display & Video 360, Search Ads 360

Google DoubleClick käyttää tätä evästettä sen tarkistamiseen, voiko evästeitä asettaa.

id

2 vuotta

doubleclick.net

AdSense, Campaign Manager, Display & Video 360, Google Ad Manager, Search Ads 360

Google käyttää tätä evästettä mainontaan, kuten mainosten tarjoamiseen ja renderöintiin, mainosten yksilöimiseen, mainoksen näyttökertojen rajoittamiseen, estettäväksi määrittämiesi mainosten estämiseen ja mainosten tehokkuuden mittaamiseen.

__gads

13 kuukautta

.eset.com

AdSense, Display & Video 360, Google Ad Manager, Google Ads

Tämä eväste liittyy Googlen Publishers-palvelun DoubleClick-toimintoihin. Sen tarkoitus on näyttää sivustolla mainoksia, joilla omistaja voi ansaita tuloja.

GED_PLAYLIST_ACTIVITY

Istunto

.eset.com

AdSense, Google Ad Manager, YouTube

Nämä evästeet asetetaan upotettujen Youtube-videoiden kautta. Ne rekisteröivät nimettömiä tilastotietoja esimerkiksi siitä, kuinka monta kertaa video on näytetty ja mitä asetuksia toistossa on käytetty. Mitään arkaluonteisia tietoja ei kerätä, ellet ole kirjautuneena Google-tilillesi, jolloin tekemäsi valinnat, kuten videon tykkääminen, yhdistetään tiliisi.

ACLK_DATA

5 minuuttia

youtube.com

AdSense, Google Ad Manager, YouTube

Käytetään vahvistamaan, hyväksyykö käyttäjän selain evästeet.

pm_sess

30 minuuttia

doubleclick.net, google.com

Campaign Manager, Display & Video 360, Google Ads, Search Ads 360

Estää haitallisten sivustojen toiminnan ilman käyttäjän tietämystä käyttäjäksi tekeytyneenä.

pm_sess_NNN

30 minuuttia

doubleclick.net, google.com

Campaign Manager, Display & Video 360, Google Ads, Search Ads 360

Estää haitallisten sivustojen toiminnan ilman käyttäjän tietämystä käyttäjäksi tekeytyneenä.

aboutads_sessNNN

30 minuuttia

doubleclick.net, google.com

Campaign Manager, Display & Video 360, Google Ads, Search Ads 360

Antaa käyttäjän käyttöön palvelun tai sivuston ominaisuuksia, joita ilman palvelu ei toimi. Käytetään käyttäjien todentamiseen, petosten estämiseen ja käyttäjien suojaamiseen, kun he ovat vuorovaikutuksessa palvelun kanssa.

FPAU

90 päivää

.eset.com

Campaign Manager, Display & Video 360, Google Ads, Search Ads 360

Kerää upotettujen elementtien avulla tietoja käyttäjistä ja heidän toiminnastaan verkkosivustolla analysointia ja raportointia varten.

ANID

1 vuosi

google.com and local variations

Campaign Manager, Display & Video 360, Google Ads, Search Ads 360

Google käyttää evästeitä mainontaan, jossa mainoksia näytetään eri paikoissa verkkoa.

AID

1 vuosi

google.com/ads, google.com/ads/measurement, googleadservices.com

Campaign Manager, Display & Video 360, Google Ads, Search Ads 360

Tätä evästettä käytetään aktiviteettisi linkittämiseen laitteiden välillä, jos olet kirjautunut aiemmin Google-tilillesi toisella laitteella. Teemme näin, jotta voimme koordinoida eri laitteissa näkemäsi mainokset ja mitata konversiotapahtumia.

IDE

1 vuosi

.doubleclick.net

Campaign Manager, Display & Video 360, Google Ad Manager, Google Analytics, Search Ads 360

Käytetään verkkomarkkinoinnissa tietojen keräämisen käyttäjistä ja heidän toiminnastaan verkkosivustolla. Tietoja käytetään kohdistamaan mainontaa käyttäjälle eri kanavilla ja laitteilla.

TAID

14 päivää

google.com/ads, google.com/ads/measurement, googleadservices.com

Campaign Manager, Display & Video 360, Google Ads, Search Ads 360

Tätä evästettä käytetään aktiviteettisi linkittämiseen laitteiden välillä, jos olet kirjautunut aiemmin Google-tilillesi toisella laitteella. Teemme näin, jotta voimme koordinoida eri laitteissa näkemäsi mainokset ja mitata konversiotapahtumia.

FPGCLDC

90 päivää

.eset.com

Campaign Manager, Display & Video 360, Search Ads 360

Käytetään mainostajien apuna selvittämään, kuinka monta kertaa mainostajan mainosta klikanneet käyttäjät tekevät toimia mainostajan sivustolla.

_gcl_***

90 päivää

.eset.com

Campaign Manager, Display & Video 360, Google Ads, Search Ads 360

Google Adsin asettama eväste, jota käytetään mainosklikkausten tietojen tallentamiseen ensimmäisen osapuolen evästeeseen, jotta konversiot voidaan osoittaa oikein aloitussivun ulkopuolella.

FLC

10 sekuntia

doubleclick.net

Campaign Manager, Display & Video 360, Search Ads 360

Tätä evästettä käytetään aktiviteettisi linkittämiseen laitteiden välillä, jos olet kirjautunut aiemmin Google-tilillesi toisella laitteella. Teemme näin, jotta voimme koordinoida eri laitteissa näkemäsi mainokset ja mitata konversiotapahtumia.

RUL

12 kuukautta

doubleclick.net

Display & Video 360, Google Ads

Google DoubleClick käyttää tätä evästettä sen määrittämiseen, onko verkkosivuston mainos näytetty oikein.

CONSENT

2 vuotta

youtube.com

Google Inc

Kolmansien osapuolten evästeet. Ne tuottavat tiettyjä Googlen ominaisuuksia ja saattavat tallentaa tiettyjä käyttötapoihin perustuvia asetuksia sekä personoida Google-hauissa näytettävät mainokset.

_gac_***

90 päivää

.eset.com

Google Ads

_gac-eväste tallentaa kaupan kampanjatiedot, jotta Google Ads pystyy mittamaan asiakkaiden vuorovaikutukset luotettavasti. Google Adsin verkkosivuston konversiotunnisteet eivät lue tätä evästettä ellet anna suostumusta markkinointievästeiden käytölle.

personalization_id

2 vuotta

.twitter.com

Twitter

Tämä eväste asetetaan Twitter-integroinnin ja sosiaalisen median jakotoimintojen käyttöä varten.

Evästeiden hallinta laitteellasi

Voit hallita evästeitä, joita käytetään tai asetetaan verkkosivustollamme, tekemällä valintasi evästeiden suostumusbannerin kautta. Jos muutat myöhemmin mieltäsi evästeasetuksistasi, mukaan lukien suostumuksesi peruuttaminen, voit tehdä sen napsauttamalla verkkosivustomme alatunnisteessa olevaa Evästeiden hallinta -linkkiä tai käyttämällä verkkoselaimesi asetuksia. Aiempien valintojen mukaan asetetut evästeet säilyvät selaimessa, mutta niitä ei käytetä suostumuksesi peruuttamisen jälkeen. Voit tarkastella tai poistaa näitä evästeitä manuaalisesti selaimesi asetusten kautta.

Muutokset tähän evästekäytäntöön

Muutamme tätä evästekäytäntöä ajoittain verkkosivustomme muutosten, tarjoamiemme palveluiden tai käytäntöjen muutosten takia. Kun toteutamme tällaiset muutokset, muokkaamme samalla ”Viimeksi päivitetty” -päivämäärää tämän evästekäytännön yläosassa. Tämän verkkosivuston käyttämät evästeet -osiossa ilmoitetut tiedot voivat muuttua milloin tahansa edellä määritetystä riippumatta. Siksi ne ovat tarkkoja vain tämän evästekäytännön voimaantulopäivään asti.