ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Telepítővarázsló

Az alkalmazás telepítését követően kövesse a telepítővarázsló képernyőjén megjelenő utasításokat:

1.Kattintson az Elfogadom gombra, ha elfogadja a végfelhasználói licencszerződésben, a Felhasználói hozzájárulásban és az Adatkezelési szabályzatban foglaltakat.

2.Válassza ki az Engedélyezés vagy az Elutasítás lehetőséget attól függően, hogy részt kíván-e venni az ESET LiveGrid visszajelzési rendszerben. Ez később a program beállításai között módosítható. További információkért nézze meg ezt a szakaszt.

3.Jelölje be az Engedélyezés vagy a Letiltás elemet annak megadásához, hogy az ESET Smart TV Security felismerje-e a kéretlen alkalmazásokat. Ez később a program beállításai között módosítható. A kéretlen alkalmazásokról ebben a szakaszban talál további információkat.

4.Nézze át az ESET Smart TV Security engedélyeit, majd kattintson a Folytatás elemre. Az Engedélyezés elemre kattintva engedélyezze az ESET Smart TV Security alkalmazáshoz való hozzáférést. Ha a Tiltás elemre kattint, az ESET Smart TV Security telepítése nem megy végbe.

5.Az Adja meg az e-mail-címét képernyőn adja meg az ESET-licenc regisztrációjához, a biztonsági jelszó visszaállításához és a terméktámogatással folytatott levelezéshez használandó e-mail-címet. Kattintson az E-mail cím megadása elemre az elérhető e-mail-fiókok listájának megjelenítéséhez. Válassza ki az e-mail-címet a fiókok listájából, vagy ha új e-mail-fiókot szeretne a készülékre felvenni, kattintson a Fiók hozzáadása elemre. Az OK gombra kattintva erősítse meg a fiókot. A Következő elemre kattintva lépjen tovább.


note

Megjegyzés

Ha már van Google-fiókhoz kapcsolt licence, adja meg az adott e-mail-címet a meglévő licenc használatához.

6.Az ESET Smart TV Security most már megtalálható a készülékén. Az Első ellenőrzés indítása gombra kattintva kereshet potenciális kártevőket a készülékén.