Asetukset

Kieli

Oletusarvon mukaan ESET Smart TV Security on asennettu laitteen järjestelmän oletuskieleksi määritetyllä kielellä (Android-käyttöjärjestelmässä kieli- ja näppäimistöasetukset). Jos haluat vaihtaa sovelluksen käyttöliittymän kielen, valitse Kieli ja sitten haluamasi kieli.

Nimettömät tilastotiedot

ESET Smart TV Security lähettää sovelluksesta nimettömiä tietoja (suorituskyky- ja tilastotietoja), jotka auttavat meitä sovelluksemme ja palvelujemme parantamisessa.