Asiakastuki

ESETin asiakastuen asiantuntijat ovat käytettävissäsi, kun tarvitset hallintoon liittyvää apua tai teknistä tukea tuotteeseen ESET Smart TV Security tai muuhun ESET-tuotteeseen liittyen.

Jos haluat ottaa yhteyttä ESET-asiakaspalveluun, napsauta tätä linkkiä.

Jos haluat lähettää tukipyynnön suoraan laitteestasi, siirry asetuksiin tuotteen ESET Smart TV Security päänäytöstä, valitse Asiakastuki > Asiakastuen lomake ja anna tiedot kaikkiin tarvittaviin kenttiin. ESET Smart TV Security sisältää kehittyneen kirjauksen, jolla voidaan diagnosoida mahdollisia teknisiä ongelmia. Lähetä pyyntö valitsemalla Lähetä. ESETin asiakastuen asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä antamasi sähköpostiosoitteen kautta.