Ohjattu aloitustoiminto

Kun sovellus on asennettu, noudata ohjatun aloitustoiminnon ohjeita:

1.Hyväksy käyttöoikeussopimus, käyttäjän suostumus ja tietosuojakäytäntö napsauttamalla Hyväksy.

2.Valitse joko Salli tai En hyväksy, kun sinulta kysytään, haluatko osallistua ESET Live Grid -palautejärjestelmään. Tätä voi muuttaa myöhemmin ohjelman asetuksissa. Saat lisätietoja tästä osiosta.

3.Valitse joko Ota käyttöön tai Poista käytöstä ja määritä, havaitseeko ESET Smart TV Security mahdollisesti ei-toivotut sovellukset. Tätä voi muuttaa myöhemmin ohjelman asetuksissa. Saat lisätietoja tästä osiosta.

4.Tarkista tuotteen ESET Smart TV Security käyttöoikeudet ja valitse Jatka. Valitse Salli ja salli tuotteen ESET Smart TV Security käyttö. Jos valitset Kiellä, tuotteen ESET Smart TV Security asennus ei onnistu.

5.Valitse Valitse sähköpostiosoitteesi -näyttöön sähköpostitili, johon ESET-käyttöoikeuden rekisteröintitiedot, turvasalasanan nollaustiedot ja teknisen tuen sähköpostit lähetetään. Käytettävissä olevien sähköpostitilien luettelon saa näkyviin valitsemalla Valitse sähköposti -vaihtoehdon. Valitse sähköpostiosoite tililuettelosta tai lisää uusi sähköpostitili laitteeseen valitsemalla Lisää tili. Vahvista tili valitsemalla OK. Jatka valitsemalla Seuraava.

note

Huomautus

Jos sinulla on jo Google-tiliin liitetty käyttöoikeus, anna tiliin liittyvä sähköpostiosoite, jotta voit käyttää käyttöoikeutta.

6.ESET Smart TV Security on nyt määritetty laitteeseesi. Valitse Aloita ensimmäinen tarkistus ja tarkista, onko laitteessasi mahdollisia uhkia.