ESET onlinehjälp

Sök Svenska
Välj kategori
Välj ämne

Systemkrav

ESET HOME-webbportal och program för Android och iOS är endast tillgängliga med en specifik programvaruversion enligt tabellen nedan.

Produkt

Programvarukrav

ESET HOME webbportal

Google Chrome version 60 eller senare

Microsoft Edge (Chromium-version) version 79 eller senare

Mozilla Firefox version 63 eller senare

Safari version 10.1 eller senare

ESET HOME Android-program

Android 6.0 eller senare

ESET HOME iOS-program

iOS 14 eller senare

ESET HOME-kompatibiliteten med ESET-produkter beror på versionen. Tabellen nedan visar den minsta version som stöds för den här kompatibiliteten.

Produkt

Version

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

16.2 eller senare

ESET Mobile Security

8.2 eller senare

important

Abonnemangbegränsningar

Antalet abonnemang per konto är begränsat till 10 st.

Om du vill hantera ett större antal abonnemang och enheter rekommenderar ESET att du byter till ESET:s företagsprodukter och använder ESET Business Account för att hantera abonnemang.