Aktivitet

I det här avsnittet kan du visa eller hämta följande:

Enhetens geografiska IP-placering

Webbkamerabilder från din enhet

Skärmbilder av skrivbordet

important

Det går inte att hämta data om enheten inte kan ansluta till Internet. Vi rekommenderar att du aktiverar meddelanden på fliken Inställningar.

Kontrollera om Anti-Theft fungerar på enheten

Det går att köra ett test för att visa vad som händer på enheten:

1.Klicka på Kör ett test för att testa ESET Anti-Theft funktionalitet på din enhet.

2.Efter några minuter uppmanas du att bekräfta skapande av ögonblicksbilder och en platslogg i ESET Mobile Security, ESET Internet Security eller ESET Smart Security Premium.

3.ESET Anti-Theft kör ett test och samlar in ovanstående data. Du får även ett e-postmeddelande om insamlade foton och skärmdumpar.

4.När data samlats in klickar du på Hämta aktivitet för att hämta arkivet inklusive alla bilder, skärmbilder och platsinformation som finns tillgängliga för enheten.

Data som finns tillgängliga via ESET Anti-Theft på ESET HOME

Här går det att förhandsgranska skärmbilder och webbkamerabilder som tagits med enheten. Det finns datum och tid för skapandet under varje bild, samt ikoner som gör det möjligt för dig att markera en bild som viktig eller radera den.

Information vi samlar in och hur vi använder den

All insamlad information om din enhet sparas säkert på ESET:s servrar.

ESET samlar in information i utvecklingssyfte, för anpassning av tjänster och kundsupport. ESET strävar efter att vidta alla lämpliga åtgärder för att skydda och minimera risken för obehörig åtkomst till, olämplig användning av eller felaktig personlig information. För mer information om de uppgifter vi samlar in och hur vi använder dem, se vår sekretesspolicy.