Endre ESET HOME-kontoinnstillinger

Slik gjør du endringer i ESET HOME-kontoen din:

I ESET HOME-portalen: Klikk på e-postadressen din øverst på skjermen og velg Min konto i rullegardinmenyen for å endre e-postspråk, land og andre ESET HOME-kontoinnstillinger.

I ESET HOME-programmet: Trykk på hovedmenyikonet i øvre venstre hjørne, og velg Min konto øverst på hovedmenyen.

Endre regionale oppsett for ESET HOME

I de regionale oppsettene for kontoen kan du endre opprinnelseslandet ditt, språket på e-postene som ESET HOME sender deg, og tidssonen din.

Endre ESET HOME-passordet ditt

1.Klikk på Endre passord under e-postadressen din.

2.Skriv inn det nåværende passordet ditt.

3.Skriv inn et nytt passord.

important

Passordet må bestå av minst 10 tegn og inneholde minst ett av hver:

Små bokstav

Stor (STOR) bokstav

Numre

4.Klikk på Send.

5.Passordet endres, og du får en e-post fra ESET. Klikk på Skjønner, og logg inn med det nye ESET HOME-passordet.

Endre standard e-postadresse for ESET HOME

note

Password Manager aktivert på brukerprofilen

Endring av e-postadressen for ESET HOME-kontoen din påvirker brukerprofilen «Meg», der du har Password Manager-funksjonen aktivert.

«Meg»-profilen din opprettes med en ny e-postadresse og den opprinnelige e-postadressen der du har Password Manager-funksjonen aktivert flyttes under den automatisk opprettede profilen.

1.Klikk på Endre e-postadresse.

2.Skriv inn den nye e-postadressen og gjeldende ESET HOME passord.

3.Klikk på Send.

4.Åpne e-posten du valgte.

5.Åpne e-posten Forespørsel om endring av e-postadresse – ESET HOME.

6.Klikk bekreftelseskoblingen for å gå tilbake til ESET HOME -portalen.

7.Klikk på Bekreft.

8.Klikk på Skjønner.

Nå kan du logge inn på ESET HOME-kontoen med den nye e-postadressen din.

note

Disse trinnene endrer e-postadressen din for pålogging og e-postadressen du mottar ESET HOME-e-posten din på. Disse trinnene endrer ikke e-postadressen din for abonnementsregistrering. For å endre e-postadressen som er knyttet til abonnementet, kontakt ESETs tekniske støtte.

Endre innstillingene for informasjonskapsler

Du kan når som helst endre innstillingene dine for informasjonskapsler. Klikk på Endre innstillinger for informasjonskapsler > Bekreft valgene mine etter at du har endret oppsettene for informasjonskapsler. For mer informasjon, se våre retningslinjer for informasjonskapsler.