Velg kategori
Velg tema

Fjern ESET HOME-kontoen din

Når du har fjernet kontoen din, kan du opprette en ny ESET HOME-konto med samme e-postadresse som var tilknyttet den forrige kontoen.

Fjerning av ESET HOME-kontoen din, fjerner ikke ESET-abonnementslegitimasjonen du bruker med ESET-produktet ditt (f.eks. ESET Smart Security Premium) for å aktivere produktet og motta moduloppdateringer for produktet.

important

Etter at du har slettet ESET HOME-kontoen din, forblir ESET-produktene dine installert på enhetene dine og vil fortsette å være beskyttet.

Bruk ESET HOME-portalen til å fjerne kontoen din (har et ESET HOME-passord)

1.Klikk på e-postadressen din øverst på skjermen, og velg Min konto på rullegardinmenyen.

2.Klikk på Fjern konto.

3.Klikk på Bekreft identiteten min.

4.Skriv inn ditt nåværende passord for ESET HOME-kontoen i Passord-feltet

note

Hvis du har definert godkjenning med to faktorer, skriver du inn den sekssifrede koden fra godkjenningsappen og klikker Fortsett.

5.Klikk på Fjern konto.

Kontoen din er nå fjernet.

Bruk ESET HOME-portalen til å slette kontoen din (jeg opprettet ikke et ESET HOME-passord)

1.Klikk på e-postadressen din øverst på skjermen, og velg Min konto på rullegardinmenyen.

2.Klikk på Fjern konto.

3.Klikk på Send e-post.

4.E-posten vil bli sendt til din e-postadresse. Klikk på koblingen i e-posten for å bekrefte identiteten din og du vil bli omdirigert til ESET HOME portalen.

note

Hvis du har definert godkjenning med to faktorer, skriver du inn den sekssifrede koden fra godkjenningsappen og klikker Fortsett.

5.Klikk på Fjern konto.

Kontoen din er nå fjernet.

Bruk ESET HOME-appen til å slette kontoen din

1.Trykk på hovedmenyikonet i øvre venstre hjørne, og velg Min konto nederst på hovedmenyen.

2.Rull ned og trykk på Fjern konto.

3.Trykk på Bekreft identiteten min.

4.Skriv inn ditt nåværende passord for ESET HOME-kontoen i Passord-feltet

note

Hvis du har definert godkjenning med to faktorer, skriver du inn den sekssifrede koden fra godkjenningsappen og klikker Fortsett.

5.Trykk på Fjern konto.

Kontoen din er nå fjernet.