Preduvjeti za Microsoft SQL Server

Potrebno je ispuniti sljedeće uvjete za Microsoft SQL Server:

Instalirajte podržanu verziju Microsoft SQL Servera. Odaberite Miješani način autorizacije tijekom instalacije.

Ako već imate instaliran Microsoft SQL Server, postavite autorizaciju na Miješani način (Autorizacija SQL servera i Windows autorizacija). Da biste to učinili, slijedite upute u ovom članku u našoj Bazi znanja. Ako želite upotrijebiti autentikaciju sustava Windows za prijavu u Microsoft SQL Server, slijedite korake u ovom članku u bazi znanja.

Dopustite TCP/IP veze na SQL Server. Da biste to učinili, slijedite upute u ovom članku u bazi znanja iz dijela II. Dopustite TCP/IP veze na SQL bazu podataka.


note

Za konfiguriranje, upravljanje i administraciju sustava Microsoft SQL Server (baza podataka i korisnika) preuzmite SQL Server Management Studio (SSMS).

Nemojte instalirati SQL server na domenski kontroler (na primjer, Windows SBS / Essentials). Preporučujemo da program ESET PROTECT instalirate na drugi server ili nemojte odabrati komponentu SQL Server Express tijekom instalacije (ako to učinite, morat ćete se koristiti postojećim SQL ili MySQL serverom za pokretanje ESET PROTECT baze podataka).