ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

O pomoći

Administratorski vodič služi da se upoznate s programom ESET PROTECT On-Prem i pruža upute o njegovoj uporabi.

Radi dosljednosti i sprečavanja nedoumica, terminologija koja se koristi u ovom vodiču temelji se na nazivima parametra programa ESET PROTECT On-Prem. Upotrebljavamo i skup simbola za isticanje tema od posebnog interesa ili značaja.


note

Napomene mogu pružiti vrijedne informacije, poput posebnih funkcija ili poveznica na povezanu temu.


important

Ta oznaka zahtijeva vašu pozornost i ne smije se preskočiti. Obično predstavlja informacije koje nisu od ključne važnosti, ali su važne.


warning

Ključne informacije na koje morate obratiti posebnu pozornost. Upozorenja su postavljena kako bi vas odvratila od pravljenja potencijalno štetnih pogrešaka. Pročitajte i shvatite tekst postavljen u zagrade upozorenja, budući da se odnosi na vrlo osjetljive postavke sustava ili nešto rizično.


example

Ogledni scenarij koji opisuje korisnički slučaj relevantan za temu u kojoj se nalazi. Primjeri se koriste za objašnjavanje složenijih tema.

Način pisanja

Značenje

Podebljano

Nazivi stavki sučelja poput okvira i gumba za opcije.

Kurziv

Rezervirana mjesta za informacije koje vi navodite. Na primjer, file name (naziv datoteke) ili path (put) označava da trebate upisati stvarni put ili naziv datoteke.

Courier New

Uzorci koda ili naredbe.

Hiperlink

Pruža brz i jednostavan pristup unakrsnim temama ili vanjskim lokacijama na webu. Hiperlinkovi su označeni plavom bojom i mogu biti podcrtani.

%ProgramFiles%

Direktorij sustava Windows u kojem su pohranjeni instalirani programi Windowsa i drugih sustava.

Pomoć na mreži je primarni izvor sadržaja za pomoć. Posljednja verzija Pomoći na mreži automatski će se prikazati kad imate radnu internetsku vezu. Stranice mrežne pomoći za program ESET PROTECT On-Prem sadrže četiri aktivne kartice na gornjem navigacijskom zaglavlju: Instalacija/nadogradnja, administracija i instalacija virtualnog uređaja.

Teme u ovom vodiču podijeljene su na nekoliko poglavlja i potpoglavlja. Možete pronaći relevantne informacije s pomoću polja Search (Pretraži) na vrhu.


important

Nakon što otvorite korisnički vodič iz navigacijske trake na vrhu stranice, pretraživanje će biti ograničeno na sadržaj tog vodiča. Na primjer, ako otvorite administratorski vodič, teme iz vodiča Instalacija/nadogradnja i Instalacija VA-a neće biti uključene u rezultate pretraživanja.

 

ESET-ova baza znanja sadrži odgovore na najčešće postavljana pitanja i preporučena rješenja za različite probleme. Baza znanja, koju redovito nadograđuju ESET-ovi tehnički stručnjaci, najvažniji je alat za rješavanje različitih vrsta problema.

ESET-ov forum pruža ESET-ovim korisnicima jednostavan način da dobiju pomoć i pomognu drugima. Možete postaviti bilo kakvo pitanje ili problem u vezi s ESET-ovim programima.