ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Automatska nadogradnja ESET Management agenta

ESET PROTECT pruža automatsku nadogradnju ESET Management agenta na upravljanim računalima.

Preduvjeti za automatsku nadogradnju ESET Management agenta

ESET Management agent 8.1 i novije verzije.

Automatska nadogradnja agenta se pokreće nakon što instalirate ESET PROTECT server novije verzije od verzije 8.1 (ili nadogradite ESET PROTECT server na noviju verziju od verzije 8.1).

Kako automatska nadogradnja ESET Management agenta funkcionira

Agent se nadograđuje na najnoviju verziju koja je kompatibilna s instaliranim ESET PROTECT serverom. Ova je obično verzija instaliranog ESET PROTECT servera (na primjer, 10.1).

Automatska nadogradnja agenta se aktivira prema standardnim postavkama. Možete je deaktivirati u pravilu ESET Management agenta > Nadogradnje > deaktivirajte prekidač Aktiviraj automatsku nadogradnju.

Automatska nadogradnja ESET Management agenta se aktivira otprilike dva tjedna nakon što novija verzija ESET Management agenta postane dostupna u repozitoriju.


note

Kada je dostupna novija verzija ESET Management agenta, a do automatske nadogradnje još nije došlo, nadogradnju agenta možete pokrenuti ručno tako da odete na Upravljačka ploča > Status verzije komponente.

Možete upotrebljavati i klijentski zadatak ESET PROTECT nadogradnje komponenti.

Automatska nadogradnja je osmišljena da bi se osiguralo da se postupak nadogradnje provodi u fazama i distribuira tijekom duljeg razdoblja da bi se spriječio povećani utjecaj na mrežu i upravljana računala.

Automatske nadogradnje ne funkcioniraju ako koristite izvanmrežni repozitorij koje ne sadrži metapodatke (na primjer, ako ste kopirali instalacijske programe na zajednički mrežni pogon). Upotrijebite Mirror Tool za stvaranje izvanmrežnog repozitorija koji podržava automatske nadogradnje. Izvanmrežni repozitorij mirror alata istovremeno distribuira automatske nadogradnje na cijeloj mreži (mrežni repozitorij postupno distribuira automatske nadogradnje).