ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Upravljanje pravilima

Pravila se grupiraju/kategoriziraju prema ESET-ovim programima. Standardna pravila sadrže unaprijed definirana pravila, a u prilagođenim pravilima navode se kategorije svih pravila koje ste ručno stvorili ili izmijenili.

Radnje dostupne za pravila:

details_default Prikaži detalje

Prikažite pojedinosti pravila.

audit_log Dnevnik provjere

Prikažite dnevnik provjere za odabranu stavku.

add_new_default Novo

Stvorite novo pravilo.

icon_tags Oznake

Uredite oznake (dodijelite, poništite dodjelu, stvorite, uklonite).

edit_default Uredi

Promijenite postojeće pravilo.

duplicate_default Udvostruči

Stvorite novo pravilo na temelju postojećeg pravila koje ste odabrali. Za pravilo udvostručavanja potreban je novi naziv.

change_default Promijeni dodjele

Dodijelite pravilo grupi ili klijentu.

delete_default Ukloni

Uklonite pravilo. Pogledajte i pravila za uklanjanje pravila.

import_default Uvezi

Kliknite Pravila > Uvezi, a zatim kliknite Odaberi datoteku i potražite datoteku koju želite uvesti. Možete uvesti samo .dat datoteku koja sadrži pravila izvezena iz ESET PROTECT web konzole. Ne možete uvesti .xml datoteku koja sadrži pravila izvezena iz ESET-ovog sigurnosnog programa. Uvezena pravila pojavit će se u odjeljku Prilagođena pravila.

icon_export Izvoz

Odaberite potvrdne okvire pored pravila koja želite izvesti s popisa i kliknite Radnje > Izvoz. Pravila će se izvesti u .dat datoteku. Da biste izvezli sva pravila iz odabrane kategorije, označite potvrdni okvir u zaglavlju tablice.

move_default Grupa pristupa > move_default Prebaci

Premjestite objekt u drugu statičku grupu gdje je dostupan korisnicima koji imaju dovoljna prava za ciljnu grupu. Promjena Grupe pristupa je korisna pri rješavanju problema s pristupom s drugim korisnicima. Grupa pristupa postavlja statičku grupu objekta i pristup objektu na temelju prava pristupa korisnika.

policies_manage