ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Promjene dinamičke grupe

Obavijest će biti poslana kad se ispuni uvjet. Možete odabrati jedan uvjet koji će se pratiti za određenu dinamičku grupu.

Dinamička grupa – odaberite dinamičku grupu koja će se procijeniti.

Postavke – uvjeti

Odaberite vrstu uvjeta koja će aktivirati obavijest.

Obavijesti svaki put kada se promijeni sadržaj dinamičke grupe – Aktivirajte ovu opciju kako biste dobili obavijest kad se članovi dodaju u određenu grupu, uklone iz nje ili promijene.


important

ESET PROTECT provjerava status dinamičke grupe jednom svakih 20 minuta.

Primjerice, ako se prva provjera izvrši u 10:00, druge se provjere izvršavaju u 10:20, 10:40, 11:00 itd. Ako se sadržaj dinamičke grupe promijeni u 10:05, a zatim se vrati na prethodno stanje u 10:13, ESET PROTECT tijekom sljedeće provjere u 10:20 neće prepoznati prethodnu promjenu i neće obavijestiti o njoj.

Obavijesti kada veličina grupe premaši određeni broj – odaberite operatora veličine grupe i prag za obavijest:

oViše od – pošalji obavijest kad je veličina grupe veća od praga.

oManje od – pošalji obavijest kad je veličina grupe manja od praga.

Obavijesti kada rast grupe premaši određenu stopu – definirajte prag i vremensko razdoblje koji će pokrenuti obavijest. Možete definirati broj klijenata ili postotak klijenata (članove dinamičke grupe). Definirajte vremensko razdoblje (u minutama, satima ili danima) za usporedbu s novim stanjem. Primjerice, prije sedam dana broj klijenata sa zastarjelim sigurnosnim proizvodima iznosio je 10, a prag je postavljen na 20. Ako broj klijenata sa zastarjelim sigurnosnim programima dostigne 30, bit ćete obaviješteni.

Obavijesti kada se broj klijenata u dinamičkoj grupi promijeni u usporedbi s drugom grupom – ako se broj klijenata u dinamičkoj grupi promijeni prema uspoređenoj grupi (statičkoj ili dinamičkoj), obavijest će biti poslana. Prag – Definirajte prag koji će pokrenuti slanje obavijesti.


note

Možete dodijeliti obavijest samo dinamičkoj grupi u kojoj imate dovoljna dopuštenja. Da biste vidjeli dinamičku grupu, morate imati dopuštenje za čitanje za njezinu nadređenu statičku grupu.