Odhlásenie z nástroja Password Manager

Ak sa chcete odhlásiť z úložiska hesiel, otvorte okno rozšírenia Password Manager, prejdite do sekcie Menu > Odhlásiť a potvrďte akciu. Vaše heslá zostanú uložené v úložisku Password Manager, pričom sa môžete kedykoľvek znova prihlásiť.

Ak chcete natrvalo odstrániť svoje úložisko hesiel, všetky uložené heslá a údaje, prejdite do sekcie Menu > Nastavenia > Môj účet > Zrušiť účet. Zrušením účtu dôjde k zmazaniu všetkých dát. Po zmazaní účtu nebudete môcť tieto dáta obnoviť.