ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Sigurnosno izvješće

Dodirnite Izbornik menu > Sigurnosno izvješće kako biste prikazali pohranjene lozinke i podatke o sigurnosti računala. Ako glavna lozinka nije dovoljno jaka, Password Manager je može promijeniti.

U okviru provjere lozinke koja je razotkrivena vaše lozinke će se usporediti s ukradenim lozinkama na stranici haveibeenpwned.com. Da biste to učinili, kliknite Pokreni provjeru je li lozinka ukradena.

Autorizacija s dva faktora vas obavještava o statusu autentikacije na vašem ESET Password Manager računu.

epwm_security_report

Neovlašteno otključan uređaj / uređaj s otključanim pristupom operacijskom sustavu (dostupno samo u aplikaciji programa Password Manager)

Neovlašteno otključan uređaj sa sustavom Android ili uređaj sa sustavom iOS s otključanim pristupom operacijskom sustavu predstavljaju rizik. U tom slučaju drugi neovlašteni softver može upravljati postavkama ili operacijskim sustavom uređaja i ugroziti sigurnost vašeg uređaja ili podataka. Pročitajte članak ESET-ove mobilne aplikacije na neovlašteno otključanom uređaju ili uređaju s otključanim pristupom operacijskim sustavom za više informacija.


important

Ako niste svjesni toga da je vaš uređaj neovlašteno otključan ili da ima otključan pristup operacijskom sustavu, obratite se pouzdanom servisnom centru za mobilne uređaje.

Autentikacija uređaja (dostupna samo u aplikaciji programa Password Manager)

Svatko može upotrebljavati vaš uređaj ako ne postavite zaključavanje zaslona. Aktivirajte autenktikaciju uređaja, kao što su PIN, lozinka ili biometrička autentikacija kako biste zaštitili svoj uređaj i podatke. Kako biste postavili autentikaciju na svojem uređaju sa sustavom Android, dodirnite opciju Autentikacija uređaja > Otvori postavke u aplikaciji programa Password Manager. Na svojem uređaju sa sustavom iOS dodirnite Postavke > Touch ID i šifra.