Installer Password Manager-udvidelsen i Microsoft Edge

1.Download Password Manager til Microsoft Edge, og fortsæt med trin 4, eller følg nedenstående trin for at installere Password Manager-udvidelsen.

2.Åbn Microsoft Edge

3.I øverste hjørne af browseren skal du klikke på menuen med tre prikker > Udvidelser > webstedet Åbn Microsoft Edge-tilføjelsesprogrammer eller gå til edge://extensions.

4.Skriv ESET Password Manager i søgefeltet, og vælg Hent.

5.Vælg Tilføj udvidelse.

Når udvidelsen er installeret, skal du se afsnittet Kom godt i gang med Password Manager.