Installer Password Manager-udvidelsen til Chrome

1.Klik her for at installere Password Manager i Chrome og fortsætte med trin 5, eller klik på udvidelsesikonet ext_icon i Google Chrome-webbrowseren.

2.Klik på Administrer udvidelser.

3.I menuen til venstre skal du klikke på Chrome Webshop.

4.Gennemse eller søg efter Password Manager, og klik på søgeresultatet.

5.Klik på Føj til Chrome > Tilføj udvidelse.

6.Når udvidelsen er installeret, skal du se afsnittet Kom godt i gang med Password Manager.

note

Hvis Password Manager-ikonet ikke er synligt, skal du klikke på ikonet ext_icon Udvidelser i webbrowseren Google Chrome og derefter klikke på knappenålsikonet pin_iconud for Password Manager.