Odhlášení z Password Manager

Pro odhlášení z úložiště hesel si otevřete rozšíření Password Manager > následně klikněte na ikonu Menu > Odhlásit a odhlášení potvrďte. Vaše hesla jsou uložena v úložišti Password Manager a kdykoli později se k němu můžete opět přihlásit.

Pro trvalé smazání úložiště, včetně uložených hesel a dat, klikněte na ikonu Menu > Nastavení > klikněte na Můj účet > Smazat účet. Odstraněním účtu vymažete všechny údaje z úložiště Password Manager. Jakmile účet jednou smažete, nebude možné data znovu obnovit.