Identiteiten

Het toevoegen van Identiteiten is handig omdat u hiermee lange webformulieren automatisch kunt laten invullen. Wanneer u bij Password Manager bent aangemeld en persoonlijke gegevens in een webformulier invult, wordt u door Password Manager gevraagd of u de gegevens als Identiteit wilt opslaan. Wanneer deze informatie wordt opgeslagen, wordt deze door Password Manager gebruikt om onlineformulieren voor u in te vullen.

U kunt meerdere Identiteiten opslaan, bijvoorbeeld een met uw privéadres, een andere met uw werkgegevens, enzovoort. Kunt u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks in Password Manager invoeren. Open hiervoor Password Manager, klik op Menu > Identiteiten > Identiteit toevoegen. Wanneer uw identiteiten zijn geconfigureerd, kunt u de gewenste informatie selecteren voor verschillende formulieren en toepassingen.