ESET-ovi online servisi

Ovo je odredišna stranica za my.eset.com i sve ESET-ove online servise.

Ako nemate my.eset.com račun, morate ga stvoriti da biste pristupili ESET-ovim online servisima. Trenutačno su dostupni sljedeći servisi:

ICON_PARENTALESET Parental Control za Android

Štiti djecu od prijetnji na pametnim telefonima i tabletima. Roditelji mogu nadzirati njihovu aktivnost i odgovarati na takve zahtjeve putem portala za roditelje ili uređaja Android.

Online pomoć za ESET-ovu roditeljsku kontrolu za Android


ICON_ANTITHEFT_ORANGEESET Anti-Theft

Upotreba modernih tehnologija kao što su traženje geografske lokacije IP adrese, snimanje slike web-kamerom, zaštita korisničkog računa i nadzor uređaja ESET Anti-Theft mogu pomoći vama i organima za provedbu zakona pri lociranju izgubljenog ili ukradenog računala ili uređaja.

Online pomoć za ESET Anti-Theft

Zaboravio/la sam lozinku i ne mogu se prijaviti na my.eset.com


ICON_ESMSESET Skener društvenih medija

Aplikacija namijenjena za zaštitu korisnika društvenih mreža od ovih prijetnji. ESET Skener društvenih medija neovisan je od ostalih ESET-ovih sigurnosnih programa i potpuno je besplatan.

Online pomoć za ESET Skener društvenih medija


ICON_ELMESET License Manager

Pomaže vam u upravljanju ESET-ovim licencama. ESET License Manager možete upotrebljavati za aktivaciju ili deaktivaciju programa i preuzimanje programa na uređaje. ESET License Manager možete upotrebljavati i za nadogradnju ESET-ovog programa, kupnju nove licence ili obnovu istekle licence.

Online pomoć za ESET-ov upravitelj licenci