Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

Woordenlijst

Termen met betrekking tot ESET HOME uitgelegd:

Licentievoorwaarden

Autorisatie: Machtiging om een specifieke ESET-licentie te beheren.

Licentiecode: Een unieke tekenreeks die wordt gebruikt om uw ESET-product te activeren en de licentiehouder te identificeren.

Openbare licentie-id: een korte reeks waaraan een derde partij de licentie kan identificeren. De id kan echter niet worden gebruikt om ESET-producten te activeren.

Licentie-eigenaar: de enige eigenaar van een ESET-licentie.

Licentiebeheerder: de beheerder die de licentiestatus in realtime ziet en afzonderlijke apparaten controleert die door een bepaalde licentie zijn geactiveerd (dit geldt ook voor gedeelde apparaten) en deze deactiveert.

Seat (licentie-eenheid): een geactiveerd apparaat dat is gekoppeld aan een bepaalde licentie. Bijvoorbeeld één geactiveerde ESET Internet Security op één apparaat is één seat of eenheid.

Gedeelde seat: een of meer seats van een licentie worden gedeeld met een ander e-mailadres.

Geactiveerde licentie: de licentie die wordt gebruikt om een product te activeren.

Niet-geactiveerde licentie: licentie waarmee nooit een product is geactiveerd.

Licentie verlengen: zie Een licentie verlengen voor meer informatie.

Andere termen

Stock Android: de basisversie van een Android-besturingssysteem zonder wijzigingen van de fabrikant (bijvoorbeeld alle Google Pixel-, Nokia 8.3- en Xiaomi Mi A3-apparaten).

ISP (Internet Service Provider): internetprovider.

Raadpleeg de online gebruikershandleiding van de ESET-woordenlijst voor meer informatie over soorten detecties, bedreigingen, externe aanvallen, ESET-technologie en beveiliging.