Ջնջեք ձեր ESET HOME հաշիվը
Ձեր հաշիվը ջնջելուց հետո դուք կարող եք ստեղծել նոր ESET HOME հաշիվ՝ օգտագործելով ձեր նախորդ հաշվի հետ կապակցված նույն էլփոստի հասցեն:
Ձեր ESET HOME հաշիվը ջնջելու դեպքում չեն ջնջվի ձեր ESET բաժանորդագրության հավատարմագրերը, որոնք դուք օգտագործում եք ձեր ESET ապրանքի հետ (օրինակ՝ ESET Smart Security Premium), որպեսզի ակտիվացնեք ձեր ապրանքը և ձեռք բերեք ապրանքի մոդուլների թարմացումներ:
Ինչպես է ձեր հաշիվը ջնջելն ազդում ձեր պաշտպանության վրա Ձեր ESET HOME հաշիվը ջնջելուց հետո ձեր ESET անվտանգության հավելվածները մնում են ակտիվացված և շարունակում են պաշտպանել ձեր սարքերը: Սարքերն այլևս կապակցված չեն ESET HOME-ին և չեն կարող կառավարվել ձեր հաշվից: Ջնջելով ձեր հաշիվը՝ նաև մշտապես հեռացնում է տվյալները կապված ESET VPN-ի հետ, ESET VPN-ը ռաութերի համար, ինչպես նաև ESET Identity Protection-ի անվտանգության հատկությունները։ |
ESET HOME պորտալի միջոցով ջնջեք ձեր հաշիվը (ես ունեմ ESET HOME-ի գաղտնաբառ)
1.Բացեք https://home.eset.com/account հղումը։
2.Սեղմեք Ջնջել հաշիվը
3.Սեղմեք Հաստատել ինքնությունը:
4.Մուտքագրեք ձեր ընթացիկ ESET HOME հաշվի գաղտնաբառը Գաղտնաբառ դաշտում։
Եթե դուք կարգավորել եք երկգործոն իսկորոշումը, ձեր իսկորոշման հավելվածից մուտքագրեք 6-անիշ կոդը և սեղմեք Շարունակել: |
5.Սեղմեք Ջնջել հաշիվը
Ձեր հաշիվն այժմ ջնջվել է:
ESET HOME Պորտալի միջոցով ջնջեք ձեր հաշիվը (ես չունեմ ESET HOME-ի գաղտնաբառ)
1.Բացեք https://home.eset.com/account հղումը։
2.Սեղմեք Ջնջել հաշիվը
3.Սեղմեք Ուղարկել էլփոստ:
4.Էլ. նամակը կուղարկվի ձեր էլ. հասցեին: Սեղմեք էլ. նամակով ուղարկված հղումը՝ ձեր ինքնությունը հաստատելու համար, և դուք կվերաուղղորդվեք ESET HOME պորտալ:
Եթե դուք կարգավորել եք երկգործոն իսկորոշումը, ձեր իսկորոշման հավելվածից մուտքագրեք 6-անիշ կոդը և սեղմեք Շարունակել: |
5.Սեղմեք Ջնջել հաշիվը
Ձեր հաշիվն այժմ ջնջվել է:
Ձեր հաշիվը ջնջելու համար ձեր շարժական սարքում օգտագործեք ESET HOME-ը
1.Հպեք հիմնական ընտրացանկի
պատկերակին և հիմնական ընտրացանկի ներքևում ընտրեք Իմ հաշիվը:
2.Վար սահեցրեք և հպեք Ջնջել հաշիվը։
3.Հպեք Հաստատել իմ ինքնությունը:
4.Մուտքագրեք ձեր ընթացիկ ESET HOME հաշվի գաղտնաբառը Գաղտնաբառ դաշտում։
Եթե դուք կարգավորել եք երկգործոն իսկորոշումը, ձեր իսկորոշման հավելվածից մուտքագրեք 6-անիշ կոդը և սեղմեք Շարունակել: |
5.Հպեք Ջնջել հաշիվը։
Ձեր հաշիվն այժմ ջնջվել է: