ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a kategóriát
Válassza ki a témakört

ESET HOME-funkciók

A ESET HOME több funkció ötvözésével segít a navigálásban és abban, hogy a legtöbbet kihozhassa az ESET otthoni termékeiből.

A ESET HOME a következő funkciókat és alkalmazásokat nyújtja:

Devices64x64icon Eszközkezelés

Az eszközkezelés lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a ESET HOME-fiókjához csatlakoztatott ESET-termékekkel, illetve a fiókjával kezelt licencekkel aktivált számítógépekre vonatkozó információkhoz. Ezenkívül deaktiválhat ESET-terméket egy eszközön.

Eszközkezelés – Online súgó


Licences64x64icon Licenckezelés

A Licenckezelés szakaszban alapvető információk láthatók az egyes licencekről: megtekinthető a licencállapot, a lejárati dátum, az aktivált eszközök száma, valamint – ha ez releváns – a licenc túlhasználtságára vagy lejáratára figyelmeztető üzenetek. Más felhasználókkal is megosztható egy licenc.

Licenckezelés – Online súgó


AntiTheft-64x65-shaded ESET Lopásvédelem

Az ESET Lopásvédelem egy speciális funkció az ESET biztonsági termékek otthoni felhasználói számára. Az ESET Lopásvédelem különböző technológiák – például a földrajzi helyek IP-cím szerinti keresése, a webkamerával történő képrögzítés, a felhasználói fiók védelme és az eszköz figyelése – használatával segíti Önt és a rendvédelmi szervezeteket a számítógép vagy az eszköz helyének meghatározásában annak elvesztése vagy eltulajdonítása esetén. Az ESET Lopásvédelem csatlakoztatja az ESET-terméket a ESET HOME portálhoz, így bármilyen eszköz webböngészőjében megtekintheti, hogy a számítógépén vagy a mobileszközén milyen aktivitás tapasztalható, és így egyszerűbben azonosíthatja, hogy hol található.

Az ESET Lopásvédelem nem áll rendelkezésre önálló alkalmazásként, hanem a következő termékek egyik funkciója:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Lopásvédelem – Online súgó


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

Az ESET Parental Control webes szolgáltatás az ESET Parental Control alkalmazás kiegészítője, amely megvédi gyermekeit a kártevőkkel szemben az okostelefonjaikon és táblagépeiken. Az alkalmazás egy önálló androidos alkalmazás, amely teljesen integrálva van a ESET HOME portálba, így a szülők nem csak az ESET Parental Control alkalmazásból, hanem bármilyen webböngészőből megfigyelhetik és módosíthatják gyermekeik internetes tevékenységét, ha bejelentkeznek a ESET HOME-fiókjukba.

ESET Parental Control – Online súgó


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

Az ESET Password Manager az ESET Smart Security Premium csomag részét képezi. A funkció jelszavakat és személyes adatokat tárol, és egy űrlapkitöltő funkciót is tartalmaz, amely időt takarít meg azáltal, hogy automatikusan és pontosan kitölti a webes űrlapokat. Hozzáadhat egy jelszótárolót az e-mail-címéhez, illetve családjának vagy barátainak e-mail-címéhez is. Az ESET Password Manager az összes hozzáadott jelszótárolót kezeli.

Az ESET Password Manager iOS- és Android-alkalmazásként, valamint böngészőbővítményként érhető el.

ESET Password Manager – Online súgónote

A ESET HOME portál funkcióinak eléréséhez létre kell hoznia egy ESET HOME-fiókot.