ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

Zaštićeni pregledač

Zaštićeni pregledač je dodatni sloj zaštite osmišljen da zaštiti osetljive podatke tokom pregledanja na mreži (na primer, finansijske podatke tokom transakcija na mreži).

ESET Endpoint Security 8 i novije verzije sadrže ugrađenu listu unapred definisanih Veb lokacija koje pokreću otvaranje zaštićenog pregledača. Možete da dodate Veb lokaciju ili da uredite listu Veb lokacija u konfiguraciji proizvoda. Zaštićeni pregledač je podrazumevano deaktiviran nakon instalacije.

Više detalja o ovoj funkciji pročitajte u sledećem članku ESET baze znanja.

Neophodna je primena HTTPS šifrovane komunikacije za zaštićeno pregledanje sadržaja Interneta. Da bi se primenilo zaštićen pregledač, internet pregledač mora da ispuni dolenavedene minimalne zahteve:

Internet Explorer 8.0.0.0

Microsoft Edge 83.0.0.0

Google Chrome 64.0.0.0

Firefox 24.0.0.0


note

Samo Firefox i Microsoft Edge su podržani na uređajima sa ARM procesorima.

Otvorite ESET zaštićeni pregledač u željenom Veb pregledaču

Kada otvorite ESET zaštićeni pregledač direktno iz kartice Alatke u meniju proizvoda, ESET zaštićeni pregledač se otvara u Veb pregledaču koji ste podesili kao podrazumevani pregledač. U suprotnom, kada otvorite željeni Veb pregledač (ne iz menija proizvoda), ESET interna lista preusmeravaće se na isti tip Veb pregledača koji štiti ESET.