ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

Mašinsko učenje

ESET koristi algoritme mašinskog učenja za otkrivanje i blokiranje pretnji od 1990. godine. Neuronske mreže dodate su u mašinu za otkrivanje ESET proizvoda 1998. godine.

Mašinsko učenje uključuje otkrivanje DNK, koje koristi modele zasnovane na mašinskom učenju za efikasan rad sa ili bez oblaka. Algoritmi mašinskog učenja takođe su sastavni deo početnog sortiranja i klasifikacije dolaznih uzoraka, kao i njihovog postavljanja na zamišljenu „sajber bezbednosnu mapu“.

Preduzeće ESET je razvilo svoju internu mašinu za mašinsko učenje. Koristi kombinovane performanse neuronskih mreža (kao što su duboko učenje, kratkoročna i dugoročna memorija) i izabranu grupu od šest algoritama klasifikacije. Ovo omogućava da se generiše objedinjeni izlaz i ispravno označi dolazni uzorak kao čist, potencijalno neželjen ili zlonameran.

ESET mašina za mašinskog učenje prilagođen je za saradnju sa drugim zaštitnim tehnologijama kao što su DNK, primena izolacije i analiza memorije, kao i sa izdvajanjem osobina ponašanja kako bi se obezbedile najbolje stope otkrivanja i najmanji mogući broj lažno pozitivnih rezultata.

Konfiguracija skenera u naprednom podešavanju ESET proizvoda

ESET kućni proizvodi za Windows (od verzije 13.1)

ESET proizvodi krajnje tačke za Windows (od verzije 7.2)