Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Blocare exploit-uri

Componenta Blocare exploit-uri este concepută să întărească tipurile de aplicații exploatate în mod obișnuit, cum ar fi browsere web, cititoare PDF, clienți de e-mail și componente Microsoft Office și să le protejeze împotriva atacurilor POV. Componenta Blocare exploit-uri este disponibilă și activatî în mod implicit în toate produsele ESET Windows home, produsele ESET pentru Windows Server și produsele ESET endpoint pentru Windows.

Aceasta funcționează prin monitorizarea comportamentului proceselor pentru a detecta activitatea suspectă care poate indica o exploatare.

Dacă opțiunea Blocare exploit-uri identifică un proces suspect, oprește imediat procesul și înregistrează și trimite date despre amenințare către sistemul cloud ESET LiveGrid®. Aceste date sunt procesate de laboratorul de cercetare de la ESET și sunt utilizate pentru a proteja mai bine toți utilizatorii împotriva amenințărilor necunoscute și a atacurilor zero-day (programe malware publicate recent pentru care nu există un remediu preconfigurat).