Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Învățare programată

ESET lucrează din 1990 cu algoritmi de învățare programată pentru detectarea și blocarea amenințărilor. Am adăugat în 1998 rețele neurale la motorul de detecție din produsele ESET.

Învățarea programată include detectări de ADN, care folosesc modele bazate pe învățare programată pentru a lucra eficient cu sau fără conexiune cloud. Algoritmii de învățare programată au un rol vital în sortarea inițială și clasificarea mostrelor primite, precum și în plasarea lor pe harta imaginară a securității cibernetice.

ESET a dezvoltat un motor propriu de învățare programată. Acestea folosește puterea combinată a rețelelor neurale (cum ar fi deep learning și long short-term memory) și un grup select de șase algoritmi de clasificare. Acest lucru ne permite să generăm un rezultat consolidat și să etichetăm în mod corect mostrele primite ca rău intenționate, potențial nedorite sau curate.

Motorul de învățare programată de la ESET este ajustat astfel încât să lucreze împreună cu alte tehnologii de protecție cum ar fi ADN, sandbox și analiza memoriei, extrăgând unele caracteristici de comportament pentru a oferi cele mai bune rate de detecție și cel mai mic număr posibil de rezultate fals pozitive.

Configurarea scanerului în secțiunea Setare avansată din produsele ESET

Produsele ESET Windows Home (începând cu versiunea 13.1)

Produsele ESET Windows endpoint (începând cu versiunea 7.2)