ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Védett böngésző

A Védett böngésző a védelem egy újabb rétege, amellyel megóvhatja bizalmas jellegű adatait az internetes böngészés során (például a pénzügyi adatokat az online tranzakciók során).

Az ESET Endpoint Security 8-as és újabb verziói beépített listát tartalmaz azokról az előre definiált webhelyekről, amelyek hatására védett böngésző nyílik meg. A termék konfigurációjában hozzáadhat egy webhelyet, vagy szerkesztheti a webhelyek listáját. A Védett böngésző alapértelmezés szerint le van tiltva a telepítést követően.

A funkcióról az ESET alábbi tudásbáziscikkében talál további részleteket:

A HTTPS használatával titkosított kommunikáció szükséges a védett böngészéshez. A Védett böngésző használatához a webböngészőnek teljesítenie kell az alábbi minimális követelményeket:

Internet Explorer 8.0.0.0

Microsoft Edge 83.0.0.0

Google Chrome 64.0.0.0

Firefox 24.0.0.0


note

Csak a Firefox és a Microsoft Edge támogatott az ARM processzorokkal felszerelt eszközökön.

Az ESET Védett böngésző megnyitása a webböngészőben

Amikor közvetlenül a termékmenü Eszközök lapjáról nyitja meg az ESET Védett böngészőt, akkor abban a webböngészőben nyílik meg, amelyet alapértelmezettként állított be. Ellenkező esetben az előnyben részesített webböngésző megnyitásakor (nem a termékmenüből) az ESET belső listája átirányításra kerül az ESET által védett azonos típusú webböngészőre.