Онлайн помощ на ESET

Изберете темата

Защитен браузър

Защитеният браузър е допълнителен слой защита, предназначен да предпазва поверителните ви данни при уеб сърфиране (например финансови данни при онлайн транзакции).

ESET Endpoint Security 8 и по-нови версии съдържат вграден списък с предварително дефинирани уеб сайтове, които ще стартират отварянето на защитен браузър. Можете да добавите уеб сайтове и да редактирате списъка в конфигурацията на продукта. Защитеният браузър е дезактивиран по подразбиране след инсталирането.

За повече подробности относно тази функция прочетете следната статия от онлайн помощника на ESET.

Използването на HTTPS шифрована комуникация е необходимо за извършване на защитено сърфиране. За да използвате защитен браузър, вашият уеб браузър трябва да отговаря на минималните изисквания, изброени по-долу:

Internet Explorer 8.0.0.0

Microsoft Edge 83.0.0.0

Google Chrome 64.0.0.0

Firefox 24.0.0.0


note

Само Firefox и Microsoft Edge се поддържат на устройства с процесори ARM.

Отворете защитен браузър на ESET в предпочитания от вас уеб браузър

Когато отворите защитен браузър на ESET директно от раздела Инструменти в менюто на продукта, защитен браузър на ESET се отваря в уеб браузъра, който сте задали по подразбиране. В противен случай, когато отворите предпочитания от вас уеб браузър (не от менюто на продукта), вътрешният списък на ESET ще бъде пренасочен към същия тип уеб браузър, защитен от ESET.